Relație toxică la Puterea Dragostei! Una dintre concurente, prinsă acasă la fostul iubit. Cine sunt protagoniștii celui mai recent scandal

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 16:35

Mihai Florea si Iasmina si-au spus adio

Sursa: Facebook

Unul dintre cuplurile care promitea la Puterera Dragostei s-a dstramat din cauza infidelitatii fostei concurente.

Este vorba de nimeni altii decat Mihai Florea si Iasmina Halas, cei care au incercat sa fie un cuplu la Puterea Dragostei, insa se pare ca cei doi au luat-o pe cai diferite si de vina, cel putin in fata tuturor ar fi concurenta care l-ar fi tradus pe unul dintre cei mai influenti tiktokeri din Romania cu fostul ei iubit, Alin.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Ella de la Puterea Dragostei. Tânăra a dispărut de pe rețelele de socializare. Mesajul trist publicat de fosta concurentă

Mihai Florea ar fi prins-o pe Iasmina Halas acasa la fostul iubit

Iasmina nu a putut sa-l dea uitarii pe fostul iubit la care a fost in Timisoara, vizita despre care Mihai a fost informat imediat si mai mult i s-au aratat poze cu masina Iasminei parcata in fata blocului fostului iubit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Problemele dintre ei au început încă de la întoarcerea din Tucia, când Iasmina a mers, sub pretextul rezolvării uonor probleme personale, la Timișoara, iar Mihai a rămas în București. În tot acest timp, Mihai a primit poze cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței fostului ei iubit, Alin.

Mihai a sunat-o, a întrebat-o unde se află, ea i-a răspuns că se află acasă, atunci el a încercat să o reapeleze cu camera video și ea nu a mai răspuns.

Pusă în fața pozelor doveditoare ale prezenței ei în locuința lui Alin, Iasmina i-a argumentat lui Mihai că a mers la el doar pentru a își lua câteva lucruri personale. Evident, nu a fost crezută și astfel s-a produs despărțirea cuplului”, a anunțat, în exclusivitate, pagina  „Viperele Vesele”.

Mihai Florea de la Puterea dragostei este foarte activ pe retelele de socializare, in principiu pe Tik Tok unde a strans nu mai putin de 120 000 de urmaritori.

Tanarul pare ca a pus concurentii din casa Puterea Dragostei pe jar de cand a intrat si se afla in permanenta in atentia lor.

 


Mona Nicolici vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:00, la Kanal D.