Relatie uluitoare de dragoste, infiripata pe platourile serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata cine sunt protagonistii celei mai frumoase povesti de iubire, care s-au cunoscut si s-au indragostit nebuneste in timpul filmarilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2017, 16:58
video Foto(6)

Sunt cei mai tineri actori ai distributiei serialului si traiesc o frumoasa poveste de iubire de aproape un an.

Citeste si: Adem din serialul "Mireasa din Istanbul", unul dintre cei mai talentati cantareti din Turcia! Firat Tanis este un artist complet! Iata ce gen de muzica adora sa cante si ce voce frumoasa are!

Tanarul atragator si carismatic, Berkay Hardal, care interpreteaza rolul cuceritoului Murat, in "Mireasa din Istanbul" si partenera sa, Hira Koyuncuoglu, care joaca rolul sfioasei Bade s-au cunoscut si s-au indragostit in timpul filmarilor pentru serial.

Citeste si: Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si iubitul ei, Murat Boz, dragoste cu nabadai! Iata unde s-au cunoscut si cum au ajuns sa traiasca cea mai frumoasa poveste de iubire!

Desi atragatorul Berkay are doar 21 de ani iar Hira are 22 de ani, intre ei a existat o chimie speciala, deoarece s-au placut inca de la primele scene filmate pe platourile "Mireasa din Istanbul" si au decis sa formeze un cuplu.

Tanarul Berkay Hardal a absolvit cursurile de actorie la scoala privata "Umit Çirak", din Istanbul si se afla la prima experienta in calitate de actor intr-un serial de televiziune.

Cat despre frumoasa Hira Koyuncuoglu, aceasta a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii Kadir Has si a inceput activitatea ca actrita cu drepturi depline inca din 2012, cand a jucat in serialul "Feriha", apoi in 2015 in serialul "Bahar: Viata furata" si anul trecut a fost cooptata in "Mireasa din Istanbul", unde destinul i-a scos

in cale barbatul ideal.

Iubirea celor doi actori a devenit din ce in ce mai puternica, iar Berkay afirma intr-o postare pe contul lui de socializare ca cel doua femei care dau sens vietii sale sunt mama sa si frumoasa Hira, iubita lui.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.