Relatiile extraconjugale SALVEAZA casnicii! Cine a facut acesta declaratie uimitoare si care este explicatia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Pare de neconceput, dar inselatul poate salva casnicii, cel putin asa sustine seful unui site prin intermediul se fomeaza cupluri.

Noel Biderman, fondator si CEO al Ashley Maddison a facut acesta controversata declaratie, dupa ce s-a afla ca tot mai multi britani au relatii extraconjugale. Cu toate acestea conform Briroului National de Statistica numarul divorturilor cauzate de adulter s-a injumatatit in ultimii 30 de ani. Tot mai multe persoane casatorite isi cauta un posibil partener, fie si de o noapte, pe site-urile de dating.

 

"Dupa cum bine stim numarul mebrilor acestor site-uri este in crestere, dar odata cu acestia si celor care inseala nu este in scadere, ci dimpotriva", a declarat Biderman.

 

Natura umana nu s-a transformat ci doar tehnologia si odata cu ea adulterul a devenit ceva aproape de normal. Potrivit ultimelor statistici numarul divorturilor a scazut cu 1,9% in 2011 adica 129.763 fata de 132.338 in 2010.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Astfel incat Noel Biderman a

ajuns la concluzia ca adulterul discret salveaza casnicii. Acesta a mai adaugat: "Este o declaratie indrazneata, dar cred ca reducerea numarul de divorturi din ultimii 10 ani se datoreaza in mare parte relatii extraconjugale discrete. As putea sa spus ca site-urile noastre fac ca acest lucru sa fie posibil, dar ii si pastreaza in casnicie".

 

Un sondaj efectuat recent pe AshleyMadison.com a scos la suprafata faptul ca 88% dintre barbati si 91% dintre femei care nu au avut nicio ventura sustin ca ar face acest lucru daca in acest fel si-ar salva casnicia.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.