Remedii naturale impotriva racelii si a gripei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Ce medicamente! La tara nu s-a auzit de asa ceva. Au satenii leacurile lor si se descurca bine la tratarea racelii si a gripei.

Vinul fiert cu piper si scortisoara, frectia cu otet de mere ne scapa de boala. Cel putin asa sustin satenii din Unguras, judetul Maramures. Otetul facut in casa se amesteca musai cu putin usturoi. Doar asa, spun batranii, raceala fuge de om mai ceva ca dracul de tamaie.

Un alt tratament naturist: Baia cu fan. Luati aminte, insa! Ca remediul sa-si faca efectul, localnicii spun ca trebuie sa va bagati iute sub o patura calduroasa, iar pret de cateva minute trebuie sa zaboviti deasupra ligheanului plin cu apa fierbinte.
Daca simtiti ca v-au inghetat picioarele, strohul de fan si sarea fac minuni si pentru articulatii. Astea sa fie toate remediile? Ei bine, nu, spun oamenii, care n-au cum sa uite palinca, buna la toate, dar mai ales la raceala.

Noi am cerut si parerea medicului ca sa reechilibram balanta. Medicul Gheorghe Lascu sfatuieste populatia sa se alimenteze bine, sa consume alimente calde si multe citrice, daca se poate.
Asadar, ascultati si sfatul medicului! Daca raciti, treceti mai intai pe la cabinetul doctorului, ca sa va prescrie medicamentatia necesara, in functie de simptome.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.