Remus si Claudia, mesaje dure dupa eliminarea Adrianei de la Survivor! "Inveti ce inseamna lasitatea si tradarea"

Author: A.I.
Actualizat: 04 mar 2020, 10:15

Remus si Claudia au acuzat strategiile din tabara Razboinicilor, ce ar fi dus, in opinia lor, la eliminarea Adrianei din competitie.

"Felicitari pentru strategia celor mai destepti 4 razboinici", a scris Remus. El i-a transmis si un mesaj Adrianei: "Sper sa inveti ce inseamna lasitatea si tradarea".

Si Claudia a sugerat ca a fost vorba de strategie in nominalizarea Adrianei. "Nu dai o lectie colegilor tai din echipa sau pedepsesti un coleg din echipa", a scris Claudia.

Adriana paraseste Survivor Romania! Reactie dura a Lolei

Adriana a parasit   Survivor  Romania in urma voturilor publicului. Lola a avut o reactie dura dupa ce a aflat vestea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Nuu, eu vreau acasa", a strigat Lola, cu lacrimi in ochi.

"Nu-mi face asta, nu ma duc undeva rau, ma duc la Eva", i-a spus Adriana Lolei, luand-o in brate.

"Lola, iti multumesc foarte mult pentru toate cuvintele pe care mi le-ai spus si pentru toata sustinerea ta. Ai fost singura care ai vrut sa imi dai locul tau. Plec Razboinica. Sper ca Eva, de acasa, sa vada ca sunt o mama eroina. Va doresc la toti sa aveti ce am eu acasa, un copil frumos, destept, care sa va iubeasca exact cum ma iubeste ea pe mine", a spus Adriana.

"Te felicit, apreciem toti ce faci, stiu cat de greu e sa fii o mama singura, sunt un tata implicat", a spus Dan Cruceru.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?