Renata a fost salvată! Un concurent i-a oferit brățara pentru a rămâne în competiția „Insula de 1 milion”: „Nu mă așteptam”

Autor: Diana Ghita

Cine și-a sacrificat locul pe insulă pentru Renata

Sursa: Captură KANAL D

După probele ținute sâmbătă, pe 30 martie, în care s-au întrecut Andrei, Cristi, Florica și Renata, aceasta din urmă s-a dovedit a fi pierzătoarea. Însă, după ultima ei zi petrecută în camp, concurenta a fost salvată.

Renata a fost salvată de către un concurent din aceeași tabără cu ea, Tribul Vesticilor, iar acesteia nu i-a venit să creadă că a fost salvată în ultimul moment și că unul dintre participanți a fost dispus să-și sacrifice locul pe „Insula de 1 milion” pentru ea.

Alin a salvat-o în ultima clipă pe Renata

În ediția din această seară, tânăra a fost invitată în arenă de către prezentator pentru a vedea dacă, înainte de a pleca, unul dintre concurenți va vrea să-i mai ofere o șansă în competiție.

Odată ajunsă în mijlocul arenei, Renata a avut parte de o mare surpriză, căci Alin a ridicat mâna pentru a o salva. În momentul în care l-a văzut, concurenta a fost șocată, pentru câteva momente, apoi a izbucnit în lacrimi și îngenuncheat.

„Am foarte mari emoții, cred că acum sunt cele mai mari emoții pe care le am. Renata, drumul tău trebuie sau ar fi bine să continue pe Insula de milion.

Sunt sigur că mai ai multe să-i arăți lui Lupu, copilului tău. Mă bucur că am putut să fac asta. Sunt sigur că mai ai multe de dovedit”,
a spus Alin, după ce s-a oferit să o salveze pe fată.

Citește și: „În aproape 30 de ani... așa ceva nu mi-a fost dat să văd”. Cosmin Cernat, surprins de deznodământul probei de la Insula de 1 milion! Cine a reușit să se salveze în ultima clipă

Ulterior, Alin a coborât în arenă, la Renata, și s-au strâns în brațe. În timp ce se îmbrățișau, concurentul a încercat să o liniștească, întrucât nu se mai oprea din plâns: „Nu mai plânge, gata”. Decizia bărbatului a uimit-o pe tânără, întrucât era sigură că drumul ei în competiție se încheie astăzi: „Nu mă așteptam”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a decis Alin să-i cedeze Renatei locul în concurs

După momentul emoționant, Alin a ținut să le transmită un ultim mesaj tuturor concurenților, cărora le-a dezvăluit că i-a făcut o mare plăcere să petreacă experiența pe insulă alături de ei. De asemenea, acesta a ținut să evidențieze că el și-a îndeplinit scopul cu care a intrat în competiție.

„Mă bucur că te-am cunoscut, mă bucur că v-am cunoscut pe voi toți, mă bucur că am fost aici, pe Insula de 1 milion, mă bucur că am gustat și am simțit bucuria

jocului, nu aș fi plecat altfel. Mă bucur că am jucat două jocuri, consecutiv, am jucat patru jocuri, mi-am atins obiectivul, vreau să ți-l atingi și tu. Vreau să mai rămâi aici împreună cu colegii noștri, cu camp-ul nostru, mai aveți multe de făcut, mai aveți multe lupte de câștigat sau multe jocuri de jucat”, a spus bărbatul.

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Alin, concurentul de la “Insula de 1 milion”, printre vedetele de la Hollywood; A “împărțit” sala de sport cu celebra Cameron Diaz

De asemenea, acesta a mai vrut să aducă în prim-plan faptul că, pe parcursul emisiunii, a descoperit o nouă latură a sa, întrucât, cu ajutorul celorlalți concurenți, a devenit mult mai sociabil față de cum a plecat de acasă: „Astăzi am luat decizia, așa cum am spus, eu mi-am atins obiectivul cu care am venit aici, pe insulă. Pentru mine a fost un experiment social să fiu înconjurat de atâția oameni, eu fiind un lup singuratic acasă. Mă duc și eu acasă, că am două suflete care mă așteaptă și abia aștept să ajung la ele. Pe Renata chiar vreau s-o las aici să lupte în continuare pentru Lupul ei”.

La final, Renata și Alin s-au strâns în brațe, gest prin care și-au luat rămas bun, sub o ploaie de aplauze.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.