Renata a intrecut orice limita! "Las' ca am auzit ce face si ma-ta prin sat!" Iar a iesit IURES! Uite ce scandal crunt a iesit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 11:50

Spiritele s-au incins in direct, in timpul emisiunii WOWbiz. Din cauza ca nu se plac deloc, Renata si Loredana au explodat rand pe rand si s-au injurat. Marul discordiei este, evident, Leo de la Strehaia.

"Loredana, ce studii ai? La 16 ani aveai alte ocupatii, luai bara in brate! Eu mergeam la scoala. Nu mai vorbiti de mami, nu am facut nimic. Esti o frustrata si nu stii ce inseamna un sentiment, vrei sa iti dau lectii? Esti limitata la materia cenusie, esti blonda! Ma-ta aia, cuib de cuci, nu poate sa isi faca... Lasa ca am auzit ce face ma-ta pe acolo, stiu ce munceste!", a spus Renata la WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Tu vorbesti? Tu, cuminte? La 14 ani luai tiruri cu mama ta! Am acceptat-o destul pe bagaboanta asta.

Ma copiaza si ma imita, ce e treaba ei ce fac? Am vazut mesaje in telefonul lui Leo ca ele se ating. A venit culta sa ne spuna cum suntem. Sa nu comparam, ea nu o cunoaste pe mama. Ea a muncit toata viata pentru mine si fratele meu. Pe mama ta o stie toata tara, esti o bagaboanta", a urlat Loredana care a aruncat imediat cu telefonul in Renata.