Renata s-a certat cu Leo si cu mama ei! Un personaj nou a aparut si a facut-o praf pe Dana Criminala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 14:14

Nebunie mare in platoul WOWbiz. Leo de la Strehaia nu mai stie pe cine sa aleaga si, de fiecare data cand vede o femeie in fata lui o ia cu capul.

A cerut-o in casatorie pe Renata, dar se pare ca nu poate sa o uite deloc pe Dana Criminala. Imediat cum Renata s-a suprat si a plecat din viata lui pentru un moment, Leo a mers sa caute alinare in bratele mamei acesteia.

Renata a vazut imaginile cu Leo si mama ei, moment in care a luat foc. "Sunteti niste nesimtiti.Tu, Leo, de ce m-ai cerut de sotie daca faci asa.

Sunteti niste nebuni si tu si mama, asta e", a rabufnit Renata.


Leo s-a eneervat si el ca s-au difucat in emisiune momentele cu el si Dana Criminala si a vrut sa plece, dar a fost intors din drum de Adelina.

"Nu ma asteptam la voi sa faceti asta. Daca era vorba de concurenta, mai ziceam, dar asa, nu e ok deloc", si-a spus Leo off-ul.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.