Renata s-a razbunat! Dana Criminala i-a picat in plasa! Leo a primit cea mai mare lovitura din partea sotiei: "Tu cu mine ai terminat-o, de azi ramai cu Renata"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Renata este foc si para, bruneta nu este de acord cu mariajul mamei sale cu Leo de la Stehaia, fostul ei iubit.

Renata a pus la cale un plan malefic, iar Dana, mama sa, a picat in plasa.

"Renata cred ca nu are de lucru, ar trebui sa-si vada de treaba ei. Nu stiu de ce se tine de capul nostru. Cred ca in seara asta o sa ma cert urat rau de tot cu ea. De ce nu-si vede de treaba ei", a declarat Leo, inainte sa vada ce probe aduce Renata.


In momentul in care a vazut ca se pierde in explicatii, Leo a luat-o la rost si pe Dana.
"De ce nu mi-ai zis ca te vezi cu ea? Unde ai fost? Eu stiam ca ai mers la salon. Nu ma intereseaza cu ce umbla Renata. Nu are cum sa ne desparta. Noi ne iubim si am incredere in Dana", a mai declarat Leo de la Strehaia, in aceasta seara la WOWbiz.


"Nu inteleg ce film are. Azi am fost acolo unde merg in mod normal, la salon, la cumparaturi. Nu inteleg, vrea sa scoata in evidenta ce relatie aveam noi inainte de casatorie?", a declarat Dana, inainte sa apara probele, incercand sa-si ascunda emotiile.
Renata a avut o intalnire cu mama sa, intalnire in care a inregistrat-o in timp ce ii propunea sa divorteze de Leo. Bomba vine abia acum, Dana chiar s-a lasat convinsa de Renata.


"Nu am chef sa fac ce vrei tu, dar fac de dragul tau. Ca te vad stresata si suparata. Bag divort ca sa te fac pe tine fericita? Eu ce fac acum, divortez, raman singura, pe strazi. Nici nu stiu daca ma aleg cu ceva. Daca am destui bani, ce? Eu sa nu ma aleg cu nimic", este o parte din discutia Danei cu fiica sa.

"Faci ce trebuie, nu ce vreau eu. Nu te-ai gandit la mine putin inainte? Hai sa ne gandim la bani, dar la mine cine se gandeste", i-a spus Renata, vizibil afectata.
Dupa discutia purtata cu Renata, Dana a mers la un cabinet notarial si s-a interesat ce acte sunt necesare pentru divort. Ba mai mult, a facut si o programare pentru maine.

Dovezile au picat ca un trasnet pentru Leo, "Printul tiganilor" este extrem de suparat si abia isi gaseste cuvintele.


"Tot tu esti suparata? Ce manevre ai facut tu cu Renata? Tu cu mine ai terminat-o, de azi ramai cu Renata. Ce intrebai tu acolo, cu ce bani ramai? Poate iau eu bani de la tine. Acum de ce pleci? Vino aici sa vorbesti. Sa vedem unde o sa dormi in seara asta. Sa te duci la Renata. O sa ramai fara nimic. Si fara masina aia de la Renata", a declarat Leo, imediat dupa ce a aflat de tradarea sotiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In momentul in care a aflat de tradarea Danei, desi nu era de acord cu ea, mama lui Leo a lesinat in direct. Renata sustine ca a facut acest gest pentru ca nu i s-a parut corect fata de ea ca cei doi sa se casatoreasca.

La final, Leo nu a mai rezistat si a parasit platoul, suparat si marcat de ceea ce s-a intamplat cu mama sa si cu Dana.
"In seara asta o sa mergi la Renata si vorbim maine, dupa ce vad ce face mama", a incheiat Leo.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.