Renumit profesor universitar, acuzat de crima!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:24

Misterul unei crime care a zguduit Romania in urma cu 18 ani, e pe cale sa fie dezlegat abia acum.

Profesoara Mihaela Fulga care si-a gasit sfirsitul in 1998 se pare ca a fost ucisa de fostul ei iubit, nimeni altul decit un renumit profesor universi la Facultatea de Arte a Universitatii.

Doar ca acel an i-a fost fatidic femeii. In noaptea de 26 spre 27 iunie, femeia si-a pierdut viata, fiind ucisa cu bestialitate. Insa banuiala era foarte greu de demonstrat. Dintre vecinii profesoarei, nimeni nu auzise nimic, iar criminalul inscenase un jaf, tocmai pentru a disimula adevaratul motiv al faptei sale.

Presa vremii relata, ca la inmormantarea femeii, rudele nu s-au sfiit sa aratate cu degetul catre profesor.

Chiar si acum, la 18 ani de la crima, apropiatii Mihaelei sustin acelasi lucru. In toti acesti ani, profesorul s-a comportat ireprosabil. Vecina de palier cu el de sase ani este nimeni alta decat dansatoarea Jasmine. Vedeta spune ca in tot acest timp, absolut nimic nu i-a atras atentia.


Profesorul a locuit cu mama sa, pana acum doi ani cand aceasta a decedat.
Dupa ce Mihaela a murit in 1998, profesorul nu si-a mai refacut viata. Nici macar o femeie nu i a mai trecut pragul, spun vecinii. Iar astazi, desi am batut la usa, nimeni nu ne a raspuns.

Dupa ce a fost interogat mai multe ore de politisti si procurori, profesorul nu si-a recunoscut fapta. El a fost insa retinut si urmeaza ca judecatorii sa decida daca il aresteaza sau nu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.