Renumita Ebru Sahin a dat cărțile pe față și a spus dacă va renunța sau nu la actorie! Iată care sunt noile sale obiective!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2022, 16:18

Ebru Sahin, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Ebru Sahin

Ebru Sahin se numără printre cele mai talentate, frumoase și admirate actrițe ale momentului în Turcia.

Îndrăgita actriță Ebru Sahin a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi în cinematografia din Turcia. Deși are doar 28 de ani, superbă actrița a reușit să acumuleze un deceniu de activitate pe platourile de filmare, deoarece a început să lucreze de când se află încă pe băncile facultății. Inițial și-a dorit o carieră în domeniul sportului, deoarece a studiat în cadrul Facultății de Sport, la Universitatea din Istanbul, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe la marea ei pasiunea actoria și atunci a decis să se reorienteze și s-a înscris la cursuri private de teatru.

Astfel, Ebru Sahin a urmat calea la care visase încă din copilărie și anume să devină o actrița renumită. Anul acesta a fost unul magnific pentru celebra actrița atât pe plan profesional cât și personal, deoarece s-a căsătorit cu alesul inimii sale și este extrem de fericită și împlinită.

Renumita Ebru Sahin a dat cărțile pe față și a spus dacă va renunța sau nu la actorie

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actrița Ebru Sahin încă din anul 2018, când a jucat un rol secundar în producția Mireasă din Istanbul, iar apoi a revenit la Kanal D în serialul Hercai, în care a jucat rolul principal, alături de celebrul actor Akin Akinozu.
Anul trecut, Ebru Sahin a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman.

Citeste si: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere! Iată cum a fost surprinsă superba doamnă Osman!

La începutul acestei veri cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere restrânsă pentru a marca logodnă lor chiar de ziua de naștere a actriței. Nuntă propriu-zisă a avut loc în luna iulie. Mai întâi pe 4 iulie în Macedonia de Nord, țară natală a lui Cedi Osman și apoi încă o petrecere fastuoasă s-a desfășurat în Cesme, în Turcia, locul în care aceștia s-au cunoscut și s-au îndrăgostit cu câțiva ani

în urmă. Imediat după nuntă, Ebru Sahin și Cedi Osman au plecat în luna de miere și au vizitat mai întâi Insulele Seychelles, apoi au călătorit și în Grecia, Italia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Între timp, presă turcă a lansat anumite zvonuri conform cărora celebra actrița ar fi decis să renunțe la actorie și să plece în America pentru a-i fi alături soțului ei, care își petrece mare parte a anului acolo din cauza sportului pe care îl practică.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, ar fi hotărât intră-adevăr să plece în America însă doar pentru o anumită perioada, pentru a fi aproape de soțul ei, însă nu va renunta la profesia ei, dimpotrivă principalul ei obiectiv este deschiderea internațională. Astfel, Ebru va urmă lecții de limba engleză și de actorie pentru a se perfecționa, urmând să revină în Turcia atunci când i se va oferi un nou rol.

Citeste si: Superba actriță Ebru Şahin şi soțul ei, Cedi Osman, sunt în luna de miere! Iată ce destinație exclusivistă de vacanță au ales cei doi îndrăgostiți!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.