Repatrierea decedaților trebuie sa fie realizată de firme specializate!

Author: Oana Iosif

Repatrierea persoanelor decedate este un serviciu la care nici unul dintre noi nu dorește să apeleze. Însă, numărul tot mai mare de români care aleg să trăiască în străinătate dar și diversele situații accidentale care apar pe parcursul vieții contribuie la creșterea numărului de persoane decedate care sunt repatriate pe parcursul unui an de zile. O astfel de veste nu este deloc plăcută ci dimpotrivă însă este o veste cu care se confruntă un număr mare de persoane. Cu toate că nimeni nu dorește să apeleze la serviciul de repatriere decedati este obligatorie apelarea la un astfel de serviciu în cazul în care se dorește ca trupul neînsuflețit să fie înmormântat în propria țară.

Repatrierea persoanelor decedate este un serviciu care nu poate fi realizat de către oricine

Având în vedere tot ceea ce implică procesul de repatriere a persoanelor decedate este clar că o astfel de activitate nu poate fi realizată de către orice firmă. Este necesar ca firmele care activează în cadrul acestui domeniu de activitate să de-a dovadă de profesionalism, interes, empatie, siguranță și promptitudine. Pentru că nu toate firmele care activează în domeniul repatrierii persoanelor decedate oferă ceea ce ar trebui să ofere o firmă premium trebuie ca aceasta să fie aleasă cu mare atenție pentru ca procesul de repatriere a persoanei decedate să se desfășoare în cele mai bune condiții. Este clar că achiziționarea acestui serviciu de la prima firmă întâlnită în cale nu este o idee bună din nici un punct de vedere. Cu toate că timpul nu este prietenul celor care se confruntă cu necesitatea achiziționării unui astfel de serviciu nu trebuie ca acesta să fie achiziționat la întâmplare ci doar după o analiză realizată într-un mod cât mai minuțios. Din cadrul acestei analize nu trebuie ignorate o serie de aspecte, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

  • Modul în care firma a acționat în cazurile avute până în momentul în care este necesară contractarea acestui serviciu. Pentru a putea afla informații cu privire la acest aspect trebuie accesat mediul online pentru a putea afla care sunt părerile persoanelor care de-a lungul timpului au apelat la respectiva firmă. De asemenea, pot fi chestionați prietenii sau rudele care din păcate au fost nevoite să apeleze la un astfel de serviciu.

  • Verificarea autorizațiilor deținute de către firmă este un alt detaliu care nu poate fi ignorat de către persoanele care necesită contractarea serviciului de repatriere persoane decedate. Pentru a putea activa în cadrul acestui domeniu de activitate este necesară îndeplinirea unor condiții care sunt stabilite cu strictețe de către autoritățile din mai multe domenii de activitate. Așadar, analizează cu foarte mare acest aspect pentru a nu avea surprize neplăcute.

  • Gradul de implicare pe care îl arată persoanele care lucrează în cadrul firmei care oferă serviciul de repatriere persoane decedate. Acest grad trebuie să fie total pentru ca trupul neînsuflețit să ajungă în țară pentru a putea fi înmormântat așa cum prevăd obiceiurile bisericești.

  • Cu toate că aspectul financiar nu este un detaliu crucial în ceea ce privește alegerea firmei care se va ocupa de procesul de repatriere a persoanei decedate trebuie ținut cont și de acest aspect pentru că o astfel de situație apare pe neprevăzute. Pentru ca după un astfel de eveniment să nu rămâi cu datorii foarte mari trebuie să identifici firma care oferă acest serviciu la cel mai bun raport preț – calitate. O astfel de firmă va fi identificată doar după analizarea unui număr cât mai mare de firme care oferă un astfel de serviciu.

Serviciul Funerar Internațional oferă profesionalism, calitate și experiență

Avand o experiență de peste 15 ani de zile în domeniul repatrierii persoanelor decedate, Serviciul Funerar Internațional este firma care beneficiază de respectul persoanelor care la un moment dat au fost nevoite să apeleze la un astfel de serviciu. Nivelul ridicat de respect de care se bucură personalul care lucrează în cadrul acestei firme se datorează profesionalismului de care aceștia dau dovadă în tot ceea ce presupune organizarea și desfășurarea procesului de repatriere a persoanelor decedate. Varietatea de servicii oferite este un alt motiv pentru care această firmă a fost, este și cu siguranță că va fi contractată de către persoanele care din păcate trec prin cel mai cumplit moment prin care poate trece un om. Tot ceea ce este necesar pentru ca procesul de repatriere să poată fi realizat este oferit de către personalul care lucrează în cadrul acestei firme. Acesta oferă următoarele servicii premium:

  • Întocmirea documentelor necesare realizării procesului de repatriere a persoanei decedate. Traducerea și legalizarea documentelor necesare pentru ca procesul de repatriere să poată avea loc.

  • Toaletare și servicii de îmbălsămare profesională.

  • Produse necesare realizării procesului de repatriere.

  • Repatrierea pe cale aeriană sau pe cale rutieră.

  • Realizarea tuturor activităților necesare pentru ca persoana decedată să poată fi înmormântată în localitatea de destinație.

Pentru că aceste servicii sunt doar o parte din ceea ce oferă specialiștii care lucrează în cadrul Serviciului Funerar Internațional trebuie analizate cu atenție toate serviciile oferite pentru a putea constata că această firmă este alegerea care trebuie făcută pentru ca persoana decedată într-o țară străină să fie repatriată în țara noastră în vederea realizării procesului funerar care trebuie parcurs pentru ca aceasta să poată fi înmormântată conform obiceiurilor bisericești. Cu toate că nimeni nu dorește să treacă printr-o astfel de experiență traumatizantă trebuie să fim pregătiți din punct de vedere psihic și nu numai pentru a putea gestiona eficient o astfel de tragedie.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.