Replica inedită dată de Ianis Hagi unui jurnalist care l-a întrebat dacă ar fi un cadou să NU ajungă la propria NUNTA! Nu se aștepta la ce a urmat

Autor: Andrei Costanda

Ianis Hagi a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebat despre posibilitatea ratării propriei nunți.

Sursa: Captură As.ro

Ianis Hagi oferit un răspuns surprinzător când a fost întrebat dacă ar fi un cadou frumos să rateze propria nuntă din cauza unui eventual meci în finala Campionatului European.

Ianis Hagi, fotbalistul de 25 de ani care se pregătește intens pentru EURO 2024, se află într-o perioadă încărcată și emoționantă a vieții sale. Pe lângă antrenamentele și meciurile de la Campionatul European, Hagi se pregătește și pentru un eveniment personal major: nunta cu Elena Tănase, programată pe 14 iulie, în aceeași zi cu finala Campionatului European. După împrumutul la Alaves, Ianis se întoarce la Rangers, însă viitorul său la clubul scoțian este incert.

Ianis Hagi: „Sunt multe chestii până la nuntă”

Într-un interviu recent, Ianis Hagi a fost întrebat de un jurnalist dacă ar considera ca fiind un cadou frumos să nu poată ajunge la propria nuntă, având în vedere posibilitatea ca România să ajungă în finala Campionatului European. Întrebarea a făcut referire la eventualitatea în care planurile sale personale ar fi date peste cap de un succes neașteptat al echipei naționale.

„Deocamdată, avem prima fază a Campionatului European. Sunt meciurile din grupe şi apoi discutăm. Nu cred că este neapărat acum o problemă să o discutăm. Avem meciul de mâine, avem primul meci de la EURO, cu Ucraina. Sunt multe chestii până la nuntă”, a răspuns Ianis Hagi, potrivit As.ro. Replica sa a demonstrat concentrarea și profesionalismul de care dă dovadă, punând accentul pe performanțele sportive și pe pregătirile pentru meciurile din grupe.

Citește și: Motivul pentru care Leonard Doroftei se mută înapoi în România: „Nu se simte bine”. Ce se întâmplă în familia marelui campion

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cine este românul care a încasat un milion de euro după ce Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor

Fenerbahce interesată de serviciile lui Ianis Hagi

Situația contractuală a lui Ianis Hagi adaugă un alt nivel de incertitudine în viața sa profesională. Deși Alaves nu va achiziționa definitiv jucătorul, nici Rangers nu pare interesată să-l păstreze pentru sezonul următor. În consecință, Ianis și-a mandatat agenții să-i găsească o nouă echipă. Prima formație care și-a manifestat interesul pentru transferul său este Fenerbahce, club preluat recent de Jose Mourinho.

Răspunsul lui Ianis Hagi la întrebarea jurnalistului reflectă maturitatea și devotamentul său față de cariera sa sportivă, chiar și în fața unor momente personale importante. Această atitudine profesională este esențială pentru un sportiv de performanță, mai ales în contextul unor competiții de anvergură precum EURO 2024.

Ianis Hagi, un jucător talentat și dedicat, continuă să atragă atenția și să fie subiectul unor speculații legate de viitorul său în fotbal.

Indiferent de echipa la care va ajunge, este clar că Hagi își va păstra angajamentul și pasiunea pentru fotbal, fiind un exemplu pentru colegii săi și pentru tinerii jucători care îl admiră.

Pe măsură ce EURO 2024 se apropie, iar Ianis Hagi continuă să se pregătească pentru meciurile din grupe, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă performanțele sale pe teren și să afle deciziile sale viitoare în ceea ce privește cariera sa sportivă. De asemenea, nunta sa cu Elena Tănase reprezintă un moment important care va marca această perioadă plină de realizări și provocări pentru talentatul fotbalist român.