Replica presei din Belgia după mesajul puternic transmis de Edward Iordănescu înaintea meciului decisiv de la EURO 2024: „Nu mai avem loc de greșeli!”

Autor: Andrei Costanda

Edward Iordănescu s-a arătat încrezător înaintea meciului cu Belgia, sperând la o victorie.

Sursa: Profimedia

După victoria spectaculoasă împotriva Ucrainei, selecționerul României, Edi Iordănescu, își îndreaptă atenția spre confruntarea cu Belgia, trimițând un avertisment serios Diavolilor Roșii.

România a început cu dreptul participarea la EURO 2024, înregistrând o victorie impresionantă cu 3-0 în fața Ucrainei. În acest context, echipa națională se pregătește pentru un test crucial împotriva Belgiei, programat sâmbătă, de la ora 22:00. Presa belgiană a reacționat imediat la declarațiile lui Edi Iordănescu, selecționerul României, care a transmis un mesaj clar înainte de această confruntare.

Mesajul puternic transmis de Edi Iordănescu

Belgienii de la walfoot.be au relatat reacțiile lor după ce au aflat despre comentariile lui Iordănescu. În urma înfrângerii neașteptate cu 0-1 în fața Slovaciei în prima etapă a grupelor, Belgia se află într-o situație delicată, având nevoie urgentă de un rezultat pozitiv împotriva României pentru a-și menține șansele de calificare.

Selecționerul român a fost foarte vocal după victoria împotriva Ucrainei, subliniind că echipa sa trebuie să își mențină nivelul ridicat de joc pentru a obține rezultate bune în continuare.

„Pentru a învinge Ucraina, a trebuit să ne ridicăm nivelul de joc. Pentru a fi competitivi cu Belgia și a obține rezultatul dorit, trebuie să facem mai mult, din nou”, a declarat Iordănescu.

Cu o determinare evidentă, Iordănescu a făcut apel la realism și concentrare, avertizând că Belgia va fi un adversar dificil, mai ales după înfrângerea suferită în fața Slovaciei.

„Fac acest apel, pentru că am fost luați de un rollercoaster în ultimele luni. Cred că extremele nu sunt bune. Fac, din nou, un apel personal: trebuie să redevenim realiști! Vom întâlni un adversar rănit după 0-1 cu Slovacia. Dar, sunt convins că putem câștiga și în fața Belgiei!”, a completat selecționerul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: El este românul care și-a pierdut viața încercând să ajute o familie a cărei mașină se defectase, în Italia. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii

Citește și: Jador și Oana Ciocan au apărut împreună la scurt timp după anunțul despărțirii! În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Reacția presei din Belgia

Presa belgiană a interpretat aceste declarații ca pe un semnal de alarmă, subliniind că echipa lor națională nu mai are loc de greșeli.

„Diavolii Roșii au fost avertizați: selecționerul României a transmis un mesaj foarte puternic! Belgia nu mai are loc de greșeli și jucătorii trebuie să se întrebuințeze și să câștige sâmbătă, cu România”, au scris belgienii.

În această atmosferă tensionată, ambele echipe sunt conștiente de miza ridicată a meciului de sâmbătă. România, venind după un rezultat excelent, își propune să continue seria victoriilor, în timp ce Belgia, aflată sub presiunea de a obține un rezultat pozitiv, trebuie să își regăsească forma pentru a rămâne în competiție.

În ceea ce privește tactica, Edi Iordănescu ar putea opera schimbări în echipa de start, în special în flancul stâng, pentru a optimiza performanța împotriva Belgiei. Se așteaptă un meci intens, în care ambele echipe vor lupta cu toate forțele pentru a-și atinge obiectivele.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?