Replici acide între Giuly și Bianca! „Îmi pune cuvinte în gură!”. Andreea Mantea le propune fetelor să lase de la ele pentru a ajunge la un numitor comun

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 sep 2024, 21:20

Giuly

Sursa: Captură KANAL D

Giuly și Bianca au tot mai multe discuții în contradictoriu pe parcursul galei de duminică, 29 septembrie 2024.

Problemele dintre Bianca și Giuly au început în urmă cu câteva ediții, atunci când Bianca a considerat că Giuly nu își poate face singură o părere asupra lucrurilor, fiind ușor de influențat de opiniile lui Robert, ceea ce nu i-a picat deloc bine lui Giuly. Din acel moment, fetele au tot mai multe discuții în contradictoriu, însoțite de replici acide.

Replici acide între Giuly și Bianca

În cadrul galei emisiunii „Casa Iubirii”, Andreea Mantea a vrut să deschidă un subiect controversat, ce este discutat de mai multe zile de către concurenți, mai exact motivele din spatele problemelor dintre Bianca și Giuly. Bianca a considerat că Giuly nu își face singură părerile, fiind ușor de influențat de opiniile lui Robert, în timp ce Giuly a menționat că ea crede că Bianca și Patrick au avut o relație amoroasă înainte de a intra în „Casa Iubirii”. 

Atât Bianca, cât și Giuly, sunt femei puternice, cărora nu le este rușine să își spună părerea, iar în cadrul acestei gale replicile acide au curs în discuția purtată de cele două. Giuly a menționat că pe lângă problema menționată de Andreea Mantea ar mai exista o altă situație ce a făcut-o să își schimbe părerea legată de Bianca.

Citește și: Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

„ Giuly: Eu nu am nimic cu ea, îmi este indiferentă. Pur și simplu o consider o persoană falsă, așa cum am spus, din diferite motive. Unul dintre motive este acela că a spus că teoria mea ar fi teoria lui Robert, dar de fapt eu nu aveam de unde sa o știu, de parcă nu ar fi fost părerea mea. A doua a fost că a zis ceva despre Robert în grădină, după două secunde ce ne-am mutat pe canapea am întrebat-o dacă aceea este părerea ei și ea a spus „Nu, eu nu am spus asta”, dar

de fapt fix asta a spus. 

Care este perspectiva Biancăi asupra situației dintre ea și Giuly

Giuly spune că Bianca ar fi spus că Robert nu ar putea să câștige dacă ajunge în finala emisiunii „Casa Iubirii”. Andreea Mantea i-a cerut mai multe detalii și Biancăi, astfel încât telespectatorii să poată observa ambele perspective ale poveștilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

„Bianca: Doamna Andreea, eu îmi amintesc că așa s-au întâmplat lucrurile. În primul rând, eu am spus ce au spus ei în legătură de câștigarea finalei, fix al doilea motiv, eu consider că ei l-au spus prima dată pentru că eu nu am considerat niciodată că Robert nu o să fie învingător sau ceva de genul. Eu tot ce am spus a fost că poate acum are o competiție, din punctul lui de vedere.

Primul motiv pe care ea l-a dat. Eu îmi susțin în continuare părerea.

Giuly: Ești o manipulatoare! 

Bianca: Eu? 

Giuly: Da!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.