Replici acide între Patrick și Virginia! „Tu nu ai spus că ești atrasă, îndrăgostită de mine” Ce a deranjat-o la culme pe Virginia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 feb 2024, 22:33

Replici acide între Patrick și Virginia! „Tu nu ai spus că ești atrasă, îndrăgostită de mine” Ce a deranjat-o la culme pe Virginia

Sursa: Captură YouTube

Patrick și Virginia sunt doi dintre foștii concurenți ai sezonului 3 din „Casa Iubirii”. Între cei doi s-a creat de la început o conexiune, însă situația pare să se răcească.

Deși părea că Patrick și Virginia vor forma un cuplu în Casa Iubirii, se pare că drumurile lor încep să fie bătătorite. Patrick a început să-și îndrepte atenția și spre alte concurente, în timp ce Virginia era axată doar pe el.

Ce a deranjat-o la culme pe Virginia

În episodul de vineri, cei doi au schimbat mai multe replici, Patrick fiind motivul de supărare al Virginiei.

Se pare că aceasta ar fi fost deranjată de faptul că Patrick a spus că este atras de fetele care nu sunt interesate de el, iar Virginia s-a simțit dată drept exemplu.

Patrick și-a cerut în cele din urmă scuze de la frumoasa brunetă.

Virginia: M-a deranjat ceea ce ai afirmat ieri pe conexiune și ai ținut să îi spui din nou în camera roșie Ștefaniei.

Patrick: Te-a deranjat că am spus că dintr-o încăpere, o fată care nu este foarte atrasă de mine, îmi place?

Virginia: Exact, pentru că ai dat de înțeles că eu am zis de tine.

Patrick: Păi da, dar tu nu ai spus că ești atrasă, îndrăgostită de mine. Da, probabil o putem înțelege și așa sau se poate interpreta că am făcut referire la tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: ''M-am topit!'' Ștefania sau Bianca, care va fi alegerea lui Cosmin? Tânărul a făcut dezvăluiri inedite despre cele două concurente

Am avut un interes să o cunosc pe Ștefania, dar asta nu înseamnă că față de tine nu am avut. Poate mi s-a părut mai interesantă, pentru că eu nici nu am știut că ea m-a menționat.

Andreea Mantea: Ea a fost cea care ți-a oferit atenție și tu ai spus că nu ești atras de astfel de fete.

Patrick: Eu am zis la general și chiar nu am vrut să te fac să te simți în vreun fel. Îmi pare rău dacă te-a deranjat.

Virginia: Stai liniștit.

Nu uitați, emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.