Replici acide și priviri tăioase între Cristian și Stefania: "Am spus-o de un milion de ori, nu o consider și nu am considerat-o iubita mea!"

Autor: Alice Popescu

Intalnirea dintre Stefania si Cristian s-a lasat cu scantei in timpul emisiunii online Culisele Iubirii.

Daca Stefania a fost dispusa la un dialog cu fostul ei partener de la Casa Iubirii considerand că din partea ei a fost vorba de iubire, nu același lucru l-a mărturisit Cristian care susține că atracția a fost factorul principal intre ei și nici pomeneala de îndrăgostire. Însă, fostul concurent de la Casa Iubirii declara că în ce-l privește totul a fost real și nu a mințit o secunda.

Citeste si: Întălnire explozivă între Cristian și Stefania: "Eu te-am rugat să îmi dai block! Eu nu stiu mai nimic despre tine"

Dialog in contradictoriu intre Stefania si Cristian

Stefania: "Să faci niste declarații în emisiune și să spui că nu m-ai considerat iubita ta. Cristi, încetează cu asta!

Cristian: Am spus și mai repet de un milion de ori.

Nu o consider iubita mea, nu am considerat-o.

Stefania: ...pentru că nu m-a iubit.

Cristian: "Da, ura!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefania: "De ce te comporți așa. Te-ai enervat. Calmează-te, ești stresat. 

Cristian: "A fost real și în emisiune. Îmi spune mie că mă comport ciudat. Tu daca ești așa în dubii, puteai să iți dai seama de atunci!"

Cristian, replica dura pentru Stefania in timpul emisiunii

Citeste si: Cum arătau gemenele Dori și Larisa la doar câțiva anișori! Ar putea cineva să le deosebească? Detaliul făcut public de fosta concurentă de la Casa Iubirii

Stefania: "M-am simțit extraordinar de bine cu tine atunci. N-am ridicat tonul! Nu pot pleca cu el în America. Nu sunt jucăria lui. A fost alegerea mea să rămân aici și el să plece. Este perfect. Eu am vrut să fiu sigura de tine acolo. Au fost declarații de dragoste, poezia. Poate eu am simțit mai bine decât trebuia. S-a interpretat că a fost fals. 

Cristian: "Nu pot să o asociez pe Stefania cu "acasă", să fim serioși. Am văzut foarte multe comentarii, dar ce am rezolvat prin a face cuplu în Casa? Nu m-a interesat că am stat o zi, o luna, 5 ani. Sorin sta singur, de exemplu. Noi am filmat înainte, dar la noi interveniseră chestiile astea. Am zis că ne despărțim. Nu mai suntem împreună, suntem prieteni. N-o să păstram legătura.