Replici de senzație între Adiță și Bianca Drăgușanu: "Ești frumoasa și dacă răgăi după o shaorma!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 nov 2021, 23:34

Adita o provoaca pe Bianca Dragusanu

Sursa: Captură KANAL D

Bianca Dragusanu este noua tinta a lui Adita, iar vedeta s-a lasat induplecata sa fie condusa in masina unui muritor de rand.

Bianca Drăgușanu este noua invitata a lui Adita în emisiunea online pe care o moderează. Cei doi, vechi prieteni, de altfel, au făcut cele mai spumoase glume semn că se stiu de multa vreme și își permit un astfel de dialog.

Citeste si: Cine o ajută pe Viviana Sposub cu ținutele și momentele la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a spus totul pe șleau: "Este cel mai mare ajutor al meu în acest concurs pe lângă stilistă"

Ce mănâncă Bianca Drăgușanu la o masă

Adita:"Cine-i Bianca Drăgușanu pentru mine?! Daca eu ți-am arătat că îmi tremura mana, nu era la mișto."

Bianca Drăgușanu: Musca vine la saraci, albina la bogați. Tu ai bani la tine? Eu am fară număr și mai am și în portofel. Și carduri. Nu prea umblu eu cu cash la mine.

Adita:"Tu când te uiți la un bărbat, ai ceva de îngheață ăla..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Drăgușanu: "Mi-ai dat și doi mici, gata, m-ai împachetat."

Adita: "Să-ți pup eu mânușițele alea unse cu Nivea...

Bianca Drăgușanu: "Sunt unsa cu toate alifiile."

Urmărește vineri o ediție de senzație, Fită cu Adita, doar pe The Exclusive. Moderatorul o va provoca pe Bianca Drăgușanu la o discuție amicala, dar spumoasa.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.