Reportaj "Asta-i Romania" in satul vracilor

Autor: B.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Mihai Ghita, realizatorul emisiunii "Asta-i Romania!" de la Kanal D, prezinta sambata de la ora 19.45, un reportaj senzational din satul unde se gasesc cei mai multi vraci pe metru patrat.

La aproximativ 70 de kilometri de Oradea, exista un satuc cum n-a pomenit Europa. Desi pare incredibil, la Buntesti, in Bihor, si-au gasit rostul cei mai multi vraci pe metru patrat.

Aproape in fiecare casa gasesti  pe  cineva care prepara leacuri din plante culese de pe crestele invecinate. Se spune ca acesti oameni ar vindeca boli la care pana si medicina moderna ramane neputincioasa, folosind retete transmise cu sfintenie din generatie in generatie.



"In acest sat gasesti un vraci pe fiecare metru patrat si fiecare dintre ei spune ca vinde sanatate din plante. E ca la piata, leacuri pentru toti si pentru toate. Cat sunt aceste leacuri de eficiente, mai ales ca vracii spun ca sunt bune chiar si in vindecarea cancerului, veti afla urmarind emisiunea de sambata de la ora 19.45, la Kanal D", spune Mihai Ghita, realizatorul emisiunii "Asta-i Romania!".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?