REPORTAJ CUTREMURATOR. Oameni fara adapost traiesc in cavou laolalta cu mortii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:39

Urmariti un material uimitor despre oameni care au ajuns sa-si traiasca viata sub pamant, in cavouri, laolata cu mortii! Nu ca asa au vrut, dar n-au alternativa.

La prima vedere, pare o casa in toata regula. Saracacioasa, ce-i drept, dar cu toate cele de trebuinta: paturi, ba chiar si o usa la intrare. Insa, adevarul este cutremurator. Cu greu poate crede cineva ca in mijlocul unui cimitir, la un loc cu mortii, cativa oameni ai strazii si-au facut un veritabil camin.

Barbatul n-a avut de ales. A crescut intr-un camin de copii, iar la majorat a fost nevoit sa plece.

S-a trezit in lume, fara un ban in buzunar si fara un acoperis deasupra capului. Asa a ajuns sa doarma noptile alaturi de mortii din cimitir.

De ceva timp are si un colocatar. Un alt barbat care a ramas pe strazi dupa ce si-a pierdut intreaga familie. Acum muncesc amandoi pe unde apuca, ca sa-si castige hrana de zi cu zi. Seara se intorc in cimitir si se culca in cavoul lor.



##VIDEO102753##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La prima vedere, imaginea celor doi care ies din cavou, este de-a dreptul inspaimantatoare. Insa, cei care vin la cimitir s-au obisnuit deja cu prezenta lor. Atat de mult, incat acum li se pare ceva normal.

In oras nu exista niciun adapost pentru oamenii strazii, asa ca fiecare se descurca cum poate.

Iar ca cei doi „morti vii” din aceasta poveste greu de imaginat, mai sunt inca alti 6 oameni care isi fac veacul printre decedati. O singura spaima au: ca nu cumva proprietarii cavoului sa treaca in lumea celor drepti, iar locurile sa se ocupe!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.