Reportaj de amploare al jurnalistilor de la The Sun: Englezii, din ce in ce mai preocupati de situatia romilor care le invadeaza tara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 21:02

Politia, oficialii de la departamentul de la imigrari si consiliul de la westminster City duc o batalie constanta cu grupurile de romi care au invadat Marea Britanie si care sunt imbarcati si trimisi inapoi in Romania, mai exact la Arad, asta scrie publicatia The Sun intr-un articol.

Jurnalistii de la The Sun spun ca autoritatile se tem ca si celelalte orase din Anglia vor avea de suferit de pe urma romilor care vin la cersit in marile orase ale Marii Britanii de cand restrictiile in ce vriveste tara noastra vor fi ridicate de la 1 ianuarie 2014 ca membra a Uniunii Europene.

Britanicii se intreaba daca acestor oameni le e atat de rau la ei in tara incat calatoresc cate 1 500 de mile prin Europa ca sa doarma prin adaposturi improvizate din cartoane si folosesc boschetii din parcuri pentru a-si

face nevoile. Mai multi jurnalisti de la The Sun au venit in Romania sa ii intalneasca pe englezii care ii ajuta pe romi la ei in tara.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Ei spun ca romii sunt izgoniti si de pe teritoriul Romaniei unde romanii ii invinovatesc pentru proasta reputatie pe care o promoveaza pe unde merg si

se ocupa cu furtisaguri si escrocherii.

 

Taguri: