REPORTAJ INEDIT: Credeati ca ei RESPECTA legea? Uite cum prcheaza cei care ridica MASINILE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 20:45

Cei care aplica legea ar trebui sa fie un exemplu pentru noi toti, practica ne arata, insa, ca mai e drum lung pana acolo.

Iata cat de bine cunosc regulile rutiere si cat de putin le respecta tocmai cei care ne ridica masinile!
Acesti domni sunt cei care va ridica masinile atunci cand opriti in locuri interzise. Ei ar trebui sa fie primii care respecta legea. Insa, teoria e una si practica, alta.

Chiar daca activitatea lor zilnica este sa ridice masinile oprite pe spatiile interzise, pare ca legea nu este prietena lor cea mai buna.

Dupa mai bine de jumatate de ora echipajele de la ridicari auto pleaca in misiune: ei trebuie sa puna legea in aplicare! A doua zi, in acelasi loc, alt echipaj confunda spatiul interzis cu parcarea personala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp dupa ce i-am filmat,

au plecat sa parcheze in alt loc. Tot pe interzis. Iar noi, dupa ei. Ce metoda credeti ca au gasit protagonistii nostri ca sa scape de amenda? Nici prin gand nu va trece! Si noi care credeam ca ei nu cunosc legile.