Reporterii Stirilor Kanal D au facut eforturi supraomenesti pentru a va arata FORTA iernii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Ca sa va faceti o idee prin ce chin au fost nevoiti sa treaca oamenii din judetele aflate sub cod rosu, vedeti si experientele reporterilor de la Stirile Kanal D care s-au chinuit sa va prezinte adevarata fata a iernii!

Si inca ei s-au aflat in mijlocul urgiei doar cateva ore! "Am obosit! Nu mai suport!", "Este absolut groaznic! Ma impinge vantul!"- sunt doar o parte dintre cuvintele rostite de colegii nostri care cu greu au rezistat pe baricade.

Sunt imagini pe care le-am adus in casa dumneavoastra. Pe o astfel de vreme caineasca nu e usor sa fii reporter si sa transmiti din mijlocul urgiei, sa ajungi acolo unde doar salvatorii ajung.

Dar daca nu noi, atunci cine? Am incercat sa redam realitatea asa cum e ea, sa va aratam locuri si oameni in care viscolul a facut prapad.

In fata vitregiilor naturii oamenii au nevoie de oameni. Nu poti sta linistit cand stii ca la cativa kilomteri distanta, un sat este ingropat in nameti si batrani neputinciosi plang si se roaga la Dumnezeu sa iasa la lumina.

Din cauza vantului si a zapezii viscolite in fata camerei, vorbele sunt greu de gasit! Imaginile fac cat o mie de cuvinte: "Mi-am pierdut cuvintele! Mi-a inghetat capul!".


Si toate aceste imagini nu ar fi ajuns in fata dumneavoastra daca ei, cameramanii nu ar fi fost acolo! Vlad Ciobanu, Valentin Stavariu, Mihai Stirbu, Cosmin Ciobanu, Marius Pantu si Vlad Onecu au facut totul ca sa suprinda cele mai clare imagini!
##VIDEO100834##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.