Reputatia Biancai, din nou in joc! Livian arunca bomba: "M-ai mintit iar!"

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 17:36

Livian sustine ca are dovezi ca Bianca ar fi vorbit cu cineva, insa el este prea simtit ca sa spuna despre ce este vorba. Reputatia Bianca e in joc!

" Ce tupeu ordinar ai! Esti josnic!", a spus Bianca, atunci cand Livian a insinuat ca ar sti ceva care ar pune la idoiala integritatea morala a Biancai. Concret, Livian sustine ca ar sti despre o legatura a Biancai cu cineva.

Bianca a ajuns la limita rabdarii si s-a enervat extrem de tare! A inceput sa planga si, cu glasul tremurand a spus:" Esti penibil! Mi-e jena mie! Niciodata in viata nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni! El imi spune ca eu vorbesc cu barbati! Cat de penibil! Vrea sa o dea pe

mine ca a vazut ca el a gresit si o sa il judece lumea! Asta face!"

" Ai vorbit zilele trecute cu cineva care se afla intr-o relatie, s-a certat si ti-ai dat foarte mult interesul?", a intrebat Livian.

"Nu! Fata sau baiat? Raspunde-mi!", a reactionat Bianca.

" Cand cauti atentie sau te bagi undeva, inseamna ca esti curioasa de ceva!", argumenteaza Livian.

" Vorbesti de Andra? Dar cine nu stie ca am vorbit cu Andra? Esti penibil!", a reactionat Bianca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Mami, nu juca cu mine urat!", a spus Livian.

Bianca s-a infuriat cand a inteles ca Livian ii pune in pericol reputatia, s-a ridicat si a iesit din platou sa isi aduca telefonul. Bianca a insistat sa arate conversatiile pe care le-a purtat cu Andra Volos si chiar a mentionat in mod repetat ca vrea sa se justifice in fata publicului, ca sa nu il creada cineva pe Livian.

Iata materialul video. Ce a vorbit Bianca cu Andra?

Citeste si: O mai tii minte pe Raluca Munte de la ''Puterea dragostei''? Frumoasa bruneta este insarcinata! Iata cum s-a dat de gol!

Citeste si: Bomba: Daiana a vorbit cu Fernando! Si Ella a vorbit cu Fernando! Gabriel e in pragul exploziei: "De ce ai vorbit tu cu ala?"

Citeste si: Gabriel cu Ella? Andreea Pirui a explodat: "Sa vada lumea ca e un om rau! Cum poti sa fii atat de rea?"

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.