,,Rescrieți manualele de geografie!”. Ce a răspuns Miss Moscova când a fost întrebată care este capitala României

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 mai 2024, 06:30

Care este capitala României, în viziunea tinerei câștigătoare a Miss Moscova 2023

Sursa: photos.com; Twitter

În cadrul unei emisiuni, câștigătoarea concursului de frumusețe a fost solicitată să răspundă unor întrebări, iar unul dintre răspunsurile ei s-a viralizat rapid, pentru că frumoasa blondă a făcut o gafă enormă.

Angelina Brezhenskaya, o tânără rusoaică a cucerit titlul de Miss Moscova în anul 2023. Într-o competiție intensă, ea a reușit să învingă alte 33 de participante din inima capitalei ruse.

Citește și: Zelensky după atacul cu drone de la Moscova: "Războiul se întoarce în Rusia!"

Cine este Miss Moscova

Încă din anul 2020, Angelina a participat la mai multe concursuri de frumusețe.

A obținut titlul de "Frumusețea din Saratov" și s-a numărat printre finaliste în concursul prestigios "Frumusețea Rusiei". Ulterior, tânăra și-a dorit să își ducă talentul la nivelul următor și s-a înscris în competiția pentru titlul de Miss Moscova 2023. Acolo, Angelina a obținut coroana mult râvnită.

După ce a obținut titlul de Miss Moscova 2023, tânăra de 25 de ani a fost nevoită să se confrunte cu un val de critici.

În răstimpul acestor comentarii nefavorabile, au circulat zvonuri că Angelina a apelat la chirurgia plastică pentru a-și transforma aspectul în cel al unei păpuși Barbie. Cu toate acestea, informația nu a fost infirmată de către câștigătoarea concursului de frumusețe, care a declarat că a efectuat o rinoplastie la recomandarea medicilor.

La vârsta de 25 de ani, ea este cunoscută ca model și ca prezentatoare TV.

Citește și: 6 lucruri interesante despre păpușile Barbie. Povestea relației dintre Barbie și Ken

Miss Moscova a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a făcut o greșeală de proporții

La sfârșitul lunii iunie Angelina Brezhenskaya a fost încoronată drept cea mai frumoasă femeie din Moscova, conform publicației Obozrevatel. Ulterior, tânăra a fost invitată ca oaspete special la una dintre cele mai celebre emisiuni din Rusia, prezentată de comediantul Pavel Volya.

În cadrul emisiunii, gazda i-a adresat acesteia mai multe întrebări de cultură generală, iar la una dintre întrebări rusoaica a dat un răspuns neașteptat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prima fază prezentatorul a întrebat-o dacă doar fetele mediocre participă la concursurile de frumusețe. Ea a răspuns imediat: „Nu, nu, desigur că nu. De ce aș vrea să compromit pe cineva” .  Prezentator: „OK, ești o persoană intelectuală din câte înțeleg?” Tânăra a răspuns: „Nu știu, nu pot eu să spun asta.”

Mai apoi, prezentatorul a decis să îi testeze cunoștințele geografice, întrebând-o care este capitala României. Volya i-a sugerat acesteia, în glumă, că ar fi „Polonia”.

Însă Angelina a dat un răspuns surprinzător.

„Nu este Bosnia și Herțegovina?”, a spus tânăra.

Moderatorul a reacționat ironic: „Absolut! Rescrieți manualele de geografie!”.

Confuză, Miss Moscova a întrebat dacă nu acesta este răspunsul corect.

Prezentatorul a spus: „Bineînțeles că nu. Ai numit o țară. E București!”

Citește și: Vești bune pentru români! Crește salariul minim în România! Când se va aplica majorarea

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.