Restaurantele o pun pe masa clientilor ca pe o friptura normala, insa adevarul din spatele acestei bucati de carne este DEZGUSTATOR!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:54

Sa ai in fata o bucata de carne gatita perfect, este una din cele mai mari bucurii ale vietii.

Carnea in sine, nu necesita foarte multa elaborare atunci cand trebuie pregatita. De aceea este si delicioasa. Ce se intampla, insa cand cineva prepara o friptura mai putin sanatoasa? Din nefericire, multe restaurante folosesc un gen de lipici pentru carne care altereaza propietatile ei.


Lipiciul respectiv este o enzime din sange care se foloseste pentru a forma carnea. Sunt doua probleme in ce priveste acest lipici. In primul rand, nu este sanatos pentru consumatori.

Urmareste clipul de mai jos si vezi intregul procedeu! Toata lumea ar trebui sa fie constienta de aceasta practica si sa incercam sa schimbam ceva in aceasta directie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?