Restaurantele o pun pe masa clientilor ca pe o friptura normala, insa adevarul din spatele acestei bucati de carne este DEZGUSTATOR!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:54

Sa ai in fata o bucata de carne gatita perfect, este una din cele mai mari bucurii ale vietii.

Carnea in sine, nu necesita foarte multa elaborare atunci cand trebuie pregatita. De aceea este si delicioasa. Ce se intampla, insa cand cineva prepara o friptura mai putin sanatoasa? Din nefericire, multe restaurante folosesc un gen de lipici pentru carne care altereaza propietatile ei.


Lipiciul respectiv este o enzime din sange care se foloseste pentru a forma carnea. Sunt doua probleme in ce priveste acest lipici. In primul rand, nu este sanatos pentru consumatori.

Urmareste clipul de mai jos si vezi intregul procedeu! Toata lumea ar trebui sa fie constienta de aceasta practica si sa incercam sa schimbam ceva in aceasta directie!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”