Restaurantele si pensiunile din Sibiu, pregatite cu bunatati care-ti lasa gura apa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:11

Sute de metri de carnati, muschi afumat, toba, caltabos si tot felul de bunatati traditionale.

Nu-i asa ca deja va lasa gura apa? Delicioasele preparate sunt la indemana oricui. Ce-i drept, oricui trece prin... Sibiu. Restaurantele si pensiunile de acolo sunt pregatite sa-si indestuleze vizitatorii.

Bunatati numai una si una, ca doar o data-n an este 1 Decembrie! In bucatariile pensiunilor din Sibiu nu mai ai loc sa arunci un ac. Mesele sunt pline cu delicatese iar preparatele stau aliniate si pregatite sa fie degustate.

Porcii au fost taiati mai ceva ca la Craciun, iar jumarile sfaraie fara incetare in cratite. Reteta lor insa, nu este stiuta de toata lumea.

Indiscutabil, vedeta acestor zile este porcul, din care se fac zeci de bunatatii. Multe dintre delicatesele, care incanta narile cu mirosurile lor si papilele gustative cu arome, vor fi pregatite abia maine dimineata, pentru a fi cat mai proaspete pe mesele invitatilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”