Restaurantul din București la care au mâncat Ed Sheeran și Chris Hemsworth! Ce preparate tradiționale românești au servit cele două staruri

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 aug 2024, 13:48

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat cina la restaurantul lui Alex Petricean.

Sursa: Instagram: Teddysphotos

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat cina la un cunoscut restaurant din București după concertul de la Arena Națională. Restaurantul este cunoscut pentru preparatele tradiționale reinventate.

După ce a oferit un concert memorabil pe Arena Națională în fața a peste 70.000 de spectatori, Ed Sheeran, însoțit de Chris Hemsworth, au surprins pe toată lumea cu apariția lor la un restaurant din București. Cei doi au ales să-și încheie seara la localul lui Alex Petricean, fost finalist al unui cunoscut show culinar.

Citește și: Ce preț au biletele la concertul Ed Sheeran din București. Artistul cântă pe 24 august pe Arena Națională

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au servit preparate tradiționale românești după concertul susținut pe Arena Națională

Vizita celor doi la restaurantul din București a fost dezvăluită pe pagina de Instagram a localului, unde a fost postată o fotografie cu Ed Sheeran, Chris Hemsworth și echipa de bucătari.

Citește și: Ce artiști vor cânta în România în vara anului 2024?

În descrierea postării, reprezentanții restaurantului au povestit cum au primit un mesaj surprinzător care le-a adus vestea că Ed Sheeran dorea să experimenteze preparatele tradiționale românești reinventate de chef Alex Petricean.

Pe lângă tradiționalii mici, reprezentanții localului au pregătit un meniu special cu mai multe preparat tradiționale și câteva gustări internaționale.

Mămăliguță cu brânză și smântână

Mici românești reinterpretați

Peștele fanariot

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Gălușcă cu prună stinsă cu pălincă

Variațiune de fructe de pădure

Icre cu scoverguțe

Burata de casă

Tartar

„Acum ceva timp, am primit un mesaj surprinzător, cum că Ed Sheeran și-ar dori foarte tare să mănânce la (numele restaurantului) și că de acolo de departe a aflat de Alex Petricean și nu pleacă din România până nu ajunge la noi și nu încearcă ceva gândit de el.

Și uite așa, emoționați l-am așteptat să încânte Bucureștiul ca apoi să îl încântăm și noi. A fost superb și mulțumim! P.S. da e și Chris Hemsworth în poză”, se arată în mesajul publicat pe contul de Instagram al restaurantului.

View this post on Instagram

A post shared by NOUA B. A. R. (@noua.b.a.r)

Ce preparate au degustat Ed Sheeran și Chris Hemsworth

Deși nu au fost dezvăluite detalii despre preparatele servite de Ed Sheeran și Chris Hemsworth, restaurantul este cunoscut pentru reinterpretările sale moderne ale mâncărurilor tradiționale românești, oferind clienților o experiență culinară deosebită.

Cu toate acestea, meniul pune la dispoziție preparate românești reinterpretate, precum peștele fanariot, gălușca cu prune stinsă cu pălincă, floare de izlaz la întâlnirea pădurii, pui de țară gătit la grătar, storceag de sturion, dar și multe altele.

Se pare că pasiunea pentru mâncăruri rafinate și curiozitatea pentru gastronomia locală i-au adus pe cei doi artiști la restaurantul lui Alex Petricean, un loc recunoscut pentru creativitatea și autenticitatea preparatelor sale.