Restaurantul lui Pescobar, mistuit de flăcări: ”A luat foc din temelii” Afaceristul face primele declarații după pierderea suferită

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 dec 2023, 10:00

Taverna racilor Snagov a luat foc

Sursa: Instagram- Paul Nicolau

Ghinion pentru afaceristul Pescobar. După problemele cu ANPC-ul, locația sa din Snagov a fost cuprinsă din flăcări. Ce spune Paul Nicolau despre pagubele suferite.

Taverna racilor Snagov a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Incendiul a fost atât de puternic încât toată locația a avut de suferit. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Noi probleme pentru Pescobar

Ghinioanele se țin lanț pentru afaceristul Paul Nicolau, cunoscut ca ”Pescobar”. Locația sa din Snagov, deschisă în urmă cu doar câteva luni, a ars din temelii.

Incendiul a izbucnit sâmbătă seară, 16 decembrie, la restaurantul Taverna Racilor din Snagov. Focul a afectat în principal acoperișul și mansarda, acoperind o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Potrivit informațiilor furnizate de ISU București Ilfov și citate de Agerpres, nu au fost înregistrate victime în urma evenimentului. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Citește și: Pescobar a ajuns pe masa de operație. Patronul de la Taverna Racilor a povestit chinurile prin care a trecut: „Toată viața am suferit”

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare”, a transmis ISUBIF, seara trecută.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din primele informații, nu au existat victime, ci doar pagube materiale. La ora izbucnirii incendiului, în restaurant se aflau doar 13 persoane, care s-au autoevacuat. Din primele informații oferite de pompierii de la ISU București Ilfov, incendiul ar fi izbucnit de la o instalație improvizată de încălzire, potrivit Libertatea.ro. În ciuda izbucnirii incendiului de seara trecută, Pescobar a făcut primele declarații abia în această dimineață.

Pescobar a făcut primele declarații despre incendiul izbucnit în locația sa din Snagov

În ciuda pagubelor suferite, Pescobar s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul locației din Snagov. Paul Nicolau și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram cu privire la incendiu și cum s-ar fi întâmplat totul.

”Bună dimineața dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov! A luat foc toată locația din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie pentru că a luat foc noaptea și sunt doar pagube de ordin material.

A luat foc din temelii. Deci asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge înainte”, a spus Pescobar, într-un video postat pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Citește și: Ipostaza în care au fost surprinși Pescobar și șeful ANPC: ”Eu recunosc” Ce a decis Horia Constantinescu în urma unui nou control

Pescobar a vrut să pună punct și speculațiilor venite în urma incendiului și a mărturisit faptul că locația nu avea asigurare, așa că el va suporta cheltuielile de reparații și de renovare integral. Paul Nicolau este optimist și nu are de gând să renunțe. Acesta a mărturisit că afacerea din Snagov va fi reconstruită de la zero în doar câteva luni.  ”Se va reconstrui de la zero în câteva luni și vom continua frumoasa poveste începută pe malul lacului Snagov! ”, a scris acesta pe Instagram.

Pescobar s-a confruntat cu mai multe probleme și-n vara acestui an, atunci când mai multe dintre locațiile sale au fost închise în urma mai multor nereguli sesizate de către inspectorii ANPC, nereguli ce ar fi fost remediate, iar locațiile redeschise pentru iubitorii de fructe de mare.