Restricții de trafic în București în acest weekend. Pe unde nu se va putea circula

Autor: Andrei Costanda

Traficul rutier din București va avea restricții pe 10 și 11 august din cauza unor evenimente organizate

Sursa: Brigada Rutieră București

Traficul rutier va fi restricționat în București pe 10 și 11 august din cauza unor evenimente publice care vor avea loc pe Calea Victoriei și Șoseaua Pavel D. Kiseleff.

În zilele de 10 și 11 august, locuitorii și vizitatorii din București vor trebui să se adapteze la noi restricții de trafic, impuse pentru desfășurarea unor evenimente culturale și caritabile în centrul orașului.

Restricții de circulație pe 10 și 11 august în București

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că Primăria Municipiului București va organiza evenimentul „Străzi Deschise- București, Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei, ceea ce va duce la restricționarea circulației vehiculelor pe acest important bulevard, în segmentul cuprins între bulevardul Dacia și Splaiul Independenței.

Restricțiile vor fi valabile în intervalul orar 09:00- 23:00 în ambele zile.

Deși traficul rutier va fi închis pe acest segment de drum, intersecțiile adiacente nu vor fi afectate. Polițiștii rutieri au subliniat că se va permite traversarea Căii Victoriei la intersecțiile cu bulevardul Dacia, strada Știrbei Vodă, strada George Enescu, strada Ion Câmpineanu și bulevardul Regina Elisabeta. Astfel, accesul pietonal în aceste zone va fi asigurat.

Evenimentul „Străzi Deschise- București, Promenadă Urbană” promite să transforme Calea Victoriei într-un spațiu destinat recreerii și culturii, aducând în prim-plan o serie de activități atractive pentru publicul larg. Pe tronsoanele unde traficul va fi restricționat, bucureștenii și turiștii vor putea participa la mini-concerte stradale, spectacole de teatru și dans, ateliere pentru copii, precum și la diverse reprezentații de statui vivante și sesiuni de fotografie în aer liber.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Unde se pot angaja tinerii care nu au promovat BAC-ul: 7.500 locuri de muncă listate în ultima lună

Citește și: Meteorologii ANM au emis cod galben de instabilitate atmosferică și disconfort termic în mai multe județe: Furtuni violente și caniculă vor lovi România

Evenimente caritabile și culturale vor avea loc în Capitală

În același weekend, între 10 și 11 august, va avea loc și Festivalul Turcesc „Anatolian Food Fest”, un eveniment caritabil organizat pe Șoseaua Pavel D.

Kiseleff. Segmentul cuprins între Piața Victoriei și Piațeta Regelui Mihai I, inclusiv strada Arh. Ion Mincu, va fi închis traficului rutier în perioada 9 august, ora 22:00, și până pe 12 august, ora 06:00. Acest eveniment va aduce bucureștenilor o experiență culinară deosebită, cu preparate tradiționale turcești și activități dedicate susținerii unor cauze caritabile.

În perioada menționată, accesul va fi restricționat și în alveolele de pe Șoseaua Pavel D.

Kiseleff, iar strada Monetăriei va fi de asemenea închisă circulației. Brigada Rutieră a anunțat că va dispune măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor, având în vedere posibila creștere a numărului de pietoni în aceste zone.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.