RESTRICTII. Ninsorile abundente au dat peste cap traficul rutier din tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:25

Azi-noapte, soferii camioanelor care cantaresc peste sapte tone au facut cale intoarsa din drumul care leaga Deva de Lugoj.

Vantul puternic a viscolit toata zapada pe carosabil, acolo unde s-au format troiene uriase. Unii erau echipati de iarna, altii nu! Din cauza ninsorii abundente, carosabilul s-a transformat intr-o mare de omat. Resemnati, unii soferi si-au facut culcus in masina. Altii, in schimb, se gandeau cu groaza la ce-i asteapta dimineata. Restrictie a fost si la vama cu Serbia. Tirurile nu au avut acces in tara vecina, iar soferii au fost obligati sa stationeze la Moravita si Jimbolia.
Abia in aceasta dimineata soferii masinilor de mare tonaj au putut pleca la drum.

Si in Arges, soferii autocamioanelor au avut de indurat. In judetul Arges, pe autostrada Bucuresti- Pitesti, masinile mai grele de sapte tone nu au avut voie sa circule. Aceeasi nenorocire a fost si in judetele Mehedinti si Buzau, acolo unde zeci de tiruri au fost oprite in trafic. Iarna a nenorocit si estul tarii.


Din cauza ninsorii abundente, abia se mai poate vedea la un metru distanta. O biata pisica haituita de caini a fost surprinsa de ninsoare, intr-un copac. Bietul animal a indurat frigul toata noaptea! Abia dimineata a fost auzita de catre un locatar care a iesit sa dea zapada la o parte. Speriata, pisica urla ca din gura de sarpe! Pana a reusit locatarul s-o coboare din copac, a avut de furca, nu gluma.
In cele din urma, barbatul a reusit sa dea jos pisica.

Nici Capitala n-a scapat de asediul iernii! Cei care au plecat cu masina in aceasta dimineata, si-au reamintit ca "iarna nu-i ca vara!" Meteorologii spun ca in cursul zilei de astazi se opresc ninsorile in toata tara, numai ca de maine vine gerul.