Resturile avionului Malaysia Airlines, DISPARUT in Marea Chinei, raman un mister neelucidat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 18:55

Nici urma de avionul malaezian care a disparut in noaptea de vineri spre sambata, in Marea Chinei. Dupa 3 zile de cautari, nu s-a gasit inca nimic care sa elucideze misterul disparitiei sale.

Aviatia vietnameza a reperat aseara mai multe resturi ce ar fi putut proveni de la Boeingul 777. Cat despre soarta celor 239 de suflete, nimeni nu stie nimic. In noaptea de vineri spre sambata, o cursa a companiei Malayesia Airline a decolat de pe aeroportul din Kuala Lumpur, cu destinatia Beijing. La bord se aflau 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului.

O singura ora a reusit echipa de la sol sa mentina legatura cu personalul aflat la bord.

La nici 60 de minute de la decolare, aparatul a disparut de pe toate sistemele radar si nimeni nu a reusit sa-l mai identifice pe undeva. In momentul disparitiei de pe ecranele radar, aparatul se afla undeva intre estul Malaeziei si sudul Vietnamului. In Marea Chinei de Sud. Straniu este ca echipele de la sol nu au primit niciun semnal de alarma din partea personalului de la bord.

De vineri noaptea, autoritatile din 14 tari sunt in alerta.

Guvernele din Malaezia, Singapore, Indonezia, Vietnam, Thailanda si Statele Unite au demarat imediat actiuni de salvare. Zeci de nave cerceteaza Marea Chinei de Sud iar vazduhul este brazdat de avioane militare in cautare de indicii.

##VIDEO105312##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Disparitia inexplicabila a aparatului a dat nastere mai multor teorii: fie au existat defectiuni si avionul s-a prabusit, fie aparatul si pasagerii de la bord au fost victimele unui atac terorist.

Aseara, aviatia vietnameza a reperat cateva resturi care ar fi putut apartine avionului, insa pana la urma s-a dovedit a fi o alarma falsa. Dupa ce au verificat lista pasagerilor, autoritatile au descoperit un lucru surprinzator care ar putea fi cheia intregului mister. La bord se aflau doua persoane neidentificate inca. Ele calatoreau cu pasapoarte false.

Totusi, nu s-a gasit inca vreo legatura intre pasagerii care aveau acte false si posibilitatea ca avionul sa fi disparut in urma unui atac terorist.

Rudele celor peste 230 de suflete asteapta de 3 zile o veste despre cei dragi. Daca avionul s-a prabusit în mare, aceasta ar fi cea mare catastrofa aeriana dupa cea din anul 2001, când 265 de oameni au murit in urma prabusirii unei aeronave in Statele Unite.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.