Retea de turnedo de vitel cu piure de sfecla si mazare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 sep 2020, 15:00

Chef Cezar Munteanu ne prezinta o reteta interesanta: turnedo de vitel cu piure de sfecla si mazare.

Pentru a da echilibru carnii de vitel, Chef Cezar foloseste branza de capra, care este un adevarat medicament. Aceasta are un continut extraordinar de calciu si fosfor, echivalent cu cel al pestelui.

Alaturi de piure, Chef Cezar pregateste ciuperci de padure si va lega toate ingredientele cu branza de capra. Nu uitati, carnea rosie este bine sa fie rece, pentru a-i proteja interiorul. Astfel, in momentul frigerii, aceasta nu se rascoace.

Urmariti in materialul video urmator sfaturile lui Chef Cezar pentru a pregati aceasta reteta delicioasa:

##VIDEO138474##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Chef Cezar il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 11:00, pe Kanal D, in emisiunea Arena Bucatarilor.