Patrizia Paglieri, cu gândul la țara natală, s-a gândit să pregătească astăzi o gustare extrem de comandată de oameni atunci când ajung într-un restaurant cu specific italienesc. Chef și-a surprins colegii de la Dimineața cu noi cu cele mai spectaculoase bruschete. Patrizia a pregătit un aperitiv extrem de delicios cu doar câteva ingrediente.
Cum se pregătesc cele mai gustoase bruschete a la chef Patrizia Paglieri
Chef Patrizia Paglieri le-a pregătit matinalilor bruschete asortate, exact ca în Italia. Acest aperitiv se regăsește cel mai des printre preferințele celor care trec pragul unui restaurant cu specific italienesc. Este o gustare ușoară și care se pregătește extrem de repede.
”Facem ceva ce place la toată lumea. Spunem că este cea mai comandată gustare la început când ajungi într-un restaurant italian.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Pe lângă rețeta de bruschete cu roșii, somon și ciuperci, chef și-a încântat colegii și cu un iaurt cu fructe de pădure și musli.
Ingrediente pentru cele mai delicioase bruschete cu roșii, somon și ciuperci
- 2 baghete
- 1 cutie de roșii cherry
- 20 măsline negre
- busuioc
- oregano
- mărar
- 100g somon afumat
- 200g mozzarella
- 150g ciuperci
- 30g ceapă
- 1 cățel de usturoi
- 10g pătrunjel
- 30g parmezan
- 1 cutie cremă de brânză