Patrizia Paglieri, cu gândul la țara natală, s-a gândit să pregătească astăzi o gustare extrem de comandată de oameni atunci când ajung într-un restaurant cu specific italienesc. Chef și-a surprins colegii de la Dimineața cu noi cu cele mai spectaculoase bruschete. Patrizia a pregătit un aperitiv extrem de delicios cu doar câteva ingrediente.
Cum se pregătesc cele mai gustoase bruschete a la chef Patrizia Paglieri
Chef Patrizia Paglieri le-a pregătit matinalilor bruschete asortate, exact ca în Italia. Acest aperitiv se regăsește cel mai des printre preferințele celor care trec pragul unui restaurant cu specific italienesc. Este o gustare ușoară și care se pregătește extrem de repede.
”Facem ceva ce place la toată lumea. Spunem că este cea mai comandată gustare la început când ajungi într-un restaurant italian. Astăzi facem bruschete, dar pentru că avem o emisiune frumoasă, nu facem doar un fel de bruschete, ci trei feluri. Facem bruschete cu roșii, pentru cei care nu preferă bruschetele cu roșii, facem bruschetele cu somon și roșii, celor care nu le plac bruschetele cu somon și roșii, le facem și bruschete cu ciuperci”, a
Pe lângă rețeta de bruschete cu roșii, somon și ciuperci, chef și-a încântat colegii și cu un iaurt cu fructe de pădure și musli.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
Ingrediente pentru cele mai delicioase bruschete cu roșii, somon și ciuperci
- 2 baghete
- 1 cutie de roșii cherry
- 20 măsline negre
- busuioc
- oregano
- mărar
- 100g somon afumat
- 200g mozzarella
- 150g ciuperci
- 30g ceapă
- 1 cățel de usturoi
- 10g pătrunjel
- 30g parmezan
- 1 cutie cremă de brânză