Ingrediente:
5 ardei grasi, rosii
2 cepe
1 ardei verde
5-6 ciuperci champignon
2 morcovi
100 gr orez
2 rosii
350 ml suc de rosii
1 legatura patrunjel
1 lingurita boia dulce
1 legatura marar
6 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Spala bine ardeii grasi si cu grija decupeaza cotorul si indeparteaza-l.
Curata si spala restul legumelor. Toaca ceapa marunt iar ardeiul si ciupercile in cubulete mici. Morocovul se da prin razatoarea mica.
Intr-o oala adauga uleiul impreuna cu ceapa si caleste pana cand aceasta devine opaca. Adauga apoi morcovul si ardeiul si continua sa calesti totul inca un minut, apoi adauga ciupercile, boiaua de ardei si putina sare.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti