Rețeta de Musaca cu vinete a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi, 11 aprilie 2022. Cum se elimină apa din vinete

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 ian 2023, 09:05

Rețeta de Musaca cu vinete a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi, 11 aprilie 2022. Cum se elimină apa din vinete

Sursa: Captură YouTube

Chef Patrizia Paglieri a pregătit la Dimineața cu noi rețeta sa specială de musaca cu vinete. Bucătarul a dezvăluit și câteva trucuri pe care le folosește atunci când prepară această rețetă.

Ca de fiecare dată, Patrizia Paglieri pregătește cele mai speciale și delicioase rețete. Astăzi, bucătarul a pregătit rețeta sa de Musaca cu vinete, o rețetă simplă, însă foarte gustoasă.

Musaca cu vinete a la Chef Patrizia Paglieri 

Patrizia Paglieri a pregătit rețeta sa delicioasă de musaca cu vinete, însă, înainte să se apuce de gătit, a dezvăluit și un truc pe care îl folosește în cazul vinetelor pentru a scoate apa din ele.

Chef Patrizia a precizat că presară sare peste feliile de vinete pentru a scoate toată apa din ele, iar mai apoi le poate prăji.

”Astăzi facem un fel de musaca. Musacaua are de obicei besciamella, însă noi o face un pic mai ușoară. Noi o facem cu mozzarella, carne, sos de roșii și parmezan. Acum am început să pregătesc vinetele.

Vinetele trebuie tăiate și pusă sare peste ele. Punem sare, pentru că ele într-un sfert de oră o elimine apa, le uscam, iar apoi le prăjim”,
a spus Patrizia Paglieri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a pregăti rețeta de musaca cu vinete a Patrizei Paglieri aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 700 g vinete
  • 350 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 1/2 vin alb 
  • 300 g mozzarella
  • 200 g parmezan 
  • 400 g sos de roșii 
  • ulei de măsline și de floarea soarelui 
  • oregano
  • sare și piper

Citeste si: Ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera. Rețeta propusă de Chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 7 aprilie 2022. Pașii pentru un deliciu culinar cu specific italian!

Chef Patrizia Paglieri încearcă să-și surprindă colegii de platou de fiecare dată. Astăzi le-a pregătit și o rețetă surpriză, o rețetă de grisine cu cașcaval. Acestea se pot servi ca aperitiv, iar pentru a le pregăti aveți nevoie de câteva ingrediente simple.

  • 100 g cașcaval 
  • 125 g unt
  • 250 g făină
  • 2 ouă
  • sare

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 8 aprilie 2022. Pașii pentru cele mai gustoase pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!