Chef Patrizia Paglieri a pregătit la Dimineața cu noi rețeta sa specială de musaca cu vinete. Bucătarul a dezvăluit și câteva trucuri pe care le folosește atunci când prepară această rețetă.
Ca de fiecare dată, Patrizia Paglieri pregătește cele mai speciale și delicioase rețete. Astăzi, bucătarul a pregătit rețeta sa de Musaca cu vinete, o rețetă simplă, însă foarte gustoasă.
Musaca cu vinete a la Chef Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri a pregătit rețeta sa delicioasă de musaca cu vinete, însă, înainte să se apuce de gătit, a dezvăluit și un truc pe care îl folosește în cazul vinetelor pentru a scoate apa din ele.
Chef Patrizia a precizat că presară sare peste feliile de vinete pentru a scoate toată apa din ele, iar mai apoi le poate prăji.
”Astăzi facem un fel de musaca.
Musacaua are de obicei besciamella, însă noi o face un pic mai ușoară. Noi o facem cu mozzarella, carne, sos de roșii și parmezan. Acum am început să pregătesc vinetele. Vinetele trebuie tăiate și pusă sare peste ele. Punem sare, pentru că ele într-un sfert de oră o elimine apa, le uscam, iar apoi le prăjim”, a spus Patrizia Paglieri.
Pentru a pregăti rețeta de musaca cu vinete a Patrizei Paglieri aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Chef Patrizia Paglieri încearcă să-și surprindă colegii de platou de fiecare dată. Astăzi le-a pregătit și o rețetă surpriză, o rețetă de grisine cu cașcaval. Acestea se pot servi ca aperitiv, iar pentru a le pregăti aveți nevoie de câteva ingrediente simple.
Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.