Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. Ce ingrediente folosește vedeta

Autor: Bianca Vidoi

Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin

Sursa: Facebook Andreea Marin

Pâinea este un aliment esențial în mesele românilor, însă aceasta aduce adesea kilograme în plus. Andreea Marin a găsit soluția și a decis să dezvăluie rețeta pâinii de dietă pe care o prepară.

Andreea Marin este o personalitate cunoscută în România, iar la 49 de ani, aceasta are o siluetă de invidiat. Aceasta a decis să le împărtășească urmăritorilor săi rețeta de pâine de dietă pe care o pregătește atunci când vrea să mănânce pâine, însă nu își dorește ca această poftă să se vadă pe corpul ei. Iată care este rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin.

Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin

Se întâmplă foarte rar ca pe mesele românilor să lipsească pâinea, însă oamenii devin tot mai atenți la ceea ce consumă pentru a nu pune kilograme în plus. Andreea Marin are o siluetă de invidiat, iar aceasta are mare grijă la ceea ce mănâncă, astfel încât să se mențină în această formă spectaculoasă pentru care este apreciată.

Pentru a își păstra silueta, Andreea Marin încearcă să nu mănânce foarte des făinoase și carbohidrați, cum ar fi pâinea, pastele, orezul și cartofii, însă aceasta a descoperit moduri ingenioase în care să le înlocuiască.

Andreea Marin a decis să înlocuiască pâinea clasică cu pâinea de dietă pe care o prepară în propria bucătărie, iar aceasta și-a dezvăluit rețeta pe rețelele sociale.

Pentru a prepara pâinea de dietă aveți nevoie de:

  • 65g făină de migdale/aproximativ 3 linguri
  • 2 ouă întregi
  • 2 linguri de unt topit
  • o linguriță mică de praf de copt
  • sare, după gust

Citește și: Dezvaluiri exclusive! Cum s-a luptat Andreea Marin cu depresia: "Am fost la psiholog și psihiatru! Nu este o rușine"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Rețeta este una simplă, ce nu necesită mult timp pentru coacere, ceea ce o face perfectă pentru persoanele ce nu au mult timp la dispoziție pentru a mânca. Pentru a realiza această rețetă trebuie să amestecăm într-un vas toate ingredientele, într-un bol înalt, pe care îl punem la cuptorul cu microunde pentru 3 minute și încă 30 de secunde dacă vreți ca aceasta să fie rumenă. Andreea Marin alege să schimbe din când în când rețeta și să adauge diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

Pâinica promisa de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi) , a scris Andreea Marin, într-o postare pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

Andreea Marin revine la kilogramele din liceu, la 49 de ani

În ultimii ani, Andreea Marin a adoptat un stil de viață sănătos pentru a se menține în formă, iar acest lucru a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat la vârsta de 49 de ani. Aceasta a slăbit în vara anului 2023 aproximativ 13 kilograme și nu își dorește să se oprească aici, deoarece aspiră de numărul de kilograme pe care îl avea în liceu.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Andreea Marin a apelat la un medic nutriționist pentru a se asigura că are o dietă sănătoasă și recunoaște că are întotdeauna grijă să facă mișcare. Aceasta a început să implementeze în rutina ei zilnică și câteva obiceiuri sănătoase, care să îi ajute procesul de slăbire, încercând astfel să nu mănânce seara.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec.

Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării', spunea Andreea Marin, potrivit viva.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.