Paste cu legume la cuptor- Ingrediente
200 g paste fierte
o vanata
un dovlecel
2 rosii
un ardei gras
o ceapa
2-3 linguri ulei
sare
piper
Citeste si: Chifle Kaiser. O rețetă delicioasă de pâinici făcute în casă
Citeste si: Cheesecake cu Nutella. Rețeta extravagantă fără coacere
Citeste si: Reteta de post- Dovlecei pane de post
Paste cu legume la cuptor- Mod de preparare:
Toate legumele se taie bucati mari si se pun intr-o tava. Se stropesc cu doua linguri de ulei, sare si piper si se dau la cuptor.
Se lasa 20 de minute si apoi se scoate tava si se pun pastele fierte amestecate cu restul de ulei.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citeste si: Cum faci paine fara coacere si fara drojdie. Nu ai nevoie de cuptor. Reteta rara manastireasca
Citeste si: Fasole batuta: cum faci fasole batuta care sa nu te baloneze
Citeste si: Reteta de post. Chiftele cu cartofi si orez, la cuptor