Reteta de slabit a Xoniei: "Inainte nici nu ma puteam privi in oglinda!"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:32

Afiseaza o silueta impecabila insa nu cu mult timp in urma, artista avea un mare complex.

Cu multa ambitie insa, Xonia a schimbat acest lucru si acum este o artista extrem de senzuala. Cum a reusit? Si-a schimbat modul de viata radical si, astazi, declara fericita ca nu dietele au adus-o la silueta de invidiat pe care o etaleaza. Ba mai mult, a scapat de orice complex. Asa cum ea insasi declara. Interpreta hit-ului "Ping Pong" nu se mai opreste din aparitii sexy, chiar si in cel mai recent clip danseaza de mama focului impreuna cu dansatorii ei si nu ezita sa ne arate picioarele sexy, abdomenul plat si sanii voluptuosi.

Cat despre faptul ca s-ar imbraca prea provocator, cantareata are un singur lucru de spus.Multumita, multumita, cu toate acestea putina invidie tot exista, mai ales cand afara sunt 0 grade. Si daca perfectiunea nu exista, aflati ca barbatul perfect, da. Cin' sa fie, cin' sa fie?!?!? Ei bine, asta doar ea stie..

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.