Rețetă FULGER! Cum faci castraveți murați delicioși în 24 de ore

Author: R.V.

Iată o rețetă pe cât de simplă și rapidă, pe atât de delicioasă.

Ingrediente: 1 kg castraveți cornichon feliați, 2 cepe roșii, mari, tăiate solzișori, 1 litru oșet de mere, 400 g zahăr, 2 linguri boabe de muștar, 2 linguri sare grunjoasă, ½ linguriță turmeric.

Mod de preparare: Castraveții și ceapa se așează în borcane, în straturi. La fiert se pune oțetul, zahărul, sarea, boabele de muștar și turmericul. Se țin la fiert nu pentru mult timp, cât să se topească zahărul. Lichidul se toarnă peste castraveți, cat să îi copere bine. Borcanele se sigilează, se lasă la rpcit și se pun la frigider pentru 24 de ore. Dacă aveți răbdare și îi lăsați 2-3 zile se vor face și mai buni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce pensie are Monica Tatoiu și pe ce cheltuie banii. “Eu nu le-am cu pusul deoparte. Nu stau la hoteluri de cinci stele. Merg la second-hand.”

Poftă bună!