Cu gândul la minunatele vacanțe din Grecia, Patrizia Paglieri a pregătit astăzi în cadrul emisiunii Dimineața cu noi cei mai gustoși calamari umpluți precum și o garnitură delicioasă de piure de mazăre.
Rețeta specila de calamari umpluți a bucătarului Patrizia Paglieri la Dimineață cu noi. Iată cum se pregătesc
Că de fiecare dată, George Tănase s-a arătat foarte încântat de cele două rețete propuse de Patrizia pentru astăzi și a fost curios să afle ce ingrediente va folosi la preparare și mai ales care este modul de pregătire a mâncărurilor.
Îndrăgita Patrizia Paglieri a subliniat că a ales și astăzi două rețete foarte simplu de pregătit. Aceasta a enumerat ce ingrediente va folosi pentru a realiza piureul de mazăre: 300g mazăre, 10g mentă, 500g spanac, 1 praz, 1 cartof și 1 ceapă. În cele din urmă Patrizia le-a arătat telespectatorilor și cum se curăță foarte simplu calamarii pentru a putea fi apoi preparați.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
"Avem un piure de mazăre, praz, ceapă, un cățel sau doi de usturoi, depinde de mărime, doi cartofi! Mazărea e plină de proprietăți benefice, vitamina C, ajută la tranzit, și are calorii puține! Acestea sunt ingredientele pentru patru porții, patru persoane! La calamari le facem umplutură cu feta, roșii uscate, măsline și pătrunjel și capetele de la calamari!", a spus Patrizia.
Ingrediente pentru cei mai delicioși calamari umpluți:
- 800g calamari
- 200g brânză feta
- măsline
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 100g roșii uscate în ulei