Cu gândul la minunatele vacanțe din Grecia, Patrizia Paglieri a pregătit astăzi în cadrul emisiunii Dimineața cu noi cei mai gustoși calamari umpluți precum și o garnitură delicioasă de piure de mazăre.
Rețeta specila de calamari umpluți a bucătarului Patrizia Paglieri la Dimineață cu noi. Iată cum se pregătesc
Că de fiecare dată, George Tănase s-a arătat foarte încântat de cele două rețete propuse de Patrizia pentru astăzi și a fost curios să afle ce ingrediente va folosi la preparare și mai ales care este modul de pregătire a mâncărurilor.
Îndrăgita Patrizia Paglieri a subliniat că a ales și astăzi două rețete foarte simplu de pregătit. Aceasta a enumerat ce ingrediente va folosi pentru a realiza piureul de mazăre: 300g mazăre, 10g mentă, 500g spanac, 1 praz, 1 cartof și 1 ceapă. În cele din urmă Patrizia le-a arătat telespectatorilor și cum se curăță foarte simplu calamarii pentru a putea fi apoi preparați.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
"Avem un piure de mazăre, praz, ceapă, un cățel sau doi de usturoi, depinde de mărime, doi cartofi! Mazărea e plină de proprietăți benefice, vitamina C, ajută la tranzit, și are calorii puține! Acestea sunt ingredientele pentru patru porții, patru persoane!
Ingrediente pentru cei mai delicioși calamari umpluți:
- 800g calamari
- 200g brânză feta
- măsline
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 100g roșii uscate în ulei