Rețeta zilei cu chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 9 iunie 2022. Cum să pregătești cel mai delicios tort cu fructe. Cât timp trebuie să stea aluatul la frigider

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mar 2023, 03:30

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 9 iunie 2022. Cum să pregătești cel mai delicios tort cu fructe. Cât timp trebuie să stea aluatul la frigider

Sursa: Captură KANAL D

Chef Patrizia Paglieri a început ziua în forță cu o rețetă de excepție. Bucătarul a pregătit astăzi tort cu fructe, o rețetă simplă și delicioasă.

Chef Patrizia Paglieri aduce în fiecare zi, în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”, cele mai gustoase și inedite rețete pe care oricine le poate face acasă. Astăzi, bucătarul a pregătit tort gigant cu fructe, o rețetă proprie.

Cât timp trebuie să stea aluatul pentru tort la frigider

Există numeroase rețete de torturi, însă, astăzi, chef Patricia ne-a dezvăluit unul dintre secretele ei și anume cum se pregătește tortul cu fructe cu blat care trebuie ținut la frigider.

”M-am apucat de blat pentru că trebuie să-l bag jumătate de oră la frigider și îmi e frică să nu reușesc. Crema o facem cu vanilie, lapte, ouă și zahăr”, a spus Patrizia Paglieri, la Dimineața cu noi, despre rețeta de tort pe care a făcut-o astăzi.

Citeste si: Patrizia Paglieri a pregătit Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, la Dimineața cu noi, 7 iunie 2022. Ingredientul minune care oferă un gust aparte preparatului

Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru tortul cu fructe

Pentru tortul cu fructe pe care chef Patrizia Paglieri l-a pregătit astăzi a avut nevoie de câteva ingrediente simple, pe care oricine le are în bucătărie, cu mici excepții. Este o rețetă simplă, care nu necesită mult timp de pregătire și este și foarte ieftină.

-2 ouă

-250g făină

-vanilie

-100g zahăr pudră 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

- 150g unt

- o lămâie

-120g zahăr 

-500ml lapte

-4 gălbenușuri ou

-40g amidon

-căpșuni, zmeură, afine, mentă.

Așa cum ne-a obișnuit, chef Patrizia Paglieri vine de fiecare dată cu idei inovative în rețetele pe care le face și întotdeauna ține cont ca ele să fie accesibile pentru toată lumea, de aceea preparatele ei nu sunt deloc costisitoare.

Citeste si: Supă cremă de ardei copți cu feta și busuioc. Rețeta lui Chef Patrizia Pagleri la Dimineața cu noi, 8 iunie 2022. Trucul la care bucătarul apelează de fiecare dată

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.