Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 mai 2022. Pașii pentru cel mai gustos Cous Cous cu legume de vară la cuptor și pentru cel mai delicios cheescake cu crema de căpșune

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2022, 11:41

Patrizia Paglieri a realizat și astăzi la Dimineața cu noi două rețete de senzație de Cous Cous cu legume de vara la cuptor dar și cel mai delicios desert - cheescake cu crema de căpșune.

Așa cum obișnuiește în fiecare zi de luni până vineri, la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus și astăzi două rețete spectaculoase de sezon. Îndrăgita Patrizia a pregătit în această dimineață un Cous Cous cu legume de vara la cuptor și un gustos cheescake cu crema de căpșune.

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 mai 2022

Curios că de obicei, George Tănase a vrut să afle primul ce rețete inedite a pregătit pentru astăzi Chef Patrizia. Aceasta a menționat că a decis să înceapă astăzi

cu pregătirea desertului deoarece necesită mai multe operațiuni. Astfel, pentru prepararea unui delicios cheescake cu crema de căpșune, Patrizia le-a anunțat pe telespectatoarele gospodine că vor avea nevoie de următoarele ingrediente: 250 grame de biscuiți digestivi, 125 grame unt, 200 grame zahăr, 20 grame gelatină, 600 grame crema de brânză, 500 ml smântână, 1 lingură de coajă de lămâie și căpșune.

Citeste si: Patrizia Paglieri, maestrul bucătar care îți condimentează ziua, la “Dimineața cu noi”, despre adolescența rebelă, petrecută în Italia

„Astăzi e o provocare, pentru că trebuie să facem într-o ora jumătate, un cheescake! Să vedem dacă ne iese! M-am apucat acum de cheescake! Topesc untul, biscuiții ii punem deja în tavă!", a spus Patrizia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chef Patrizia Paglieri a subliniat că apoi va începe să prepare o mâncare de sezon, ușoară și gustoasă, un Cous Cous cu legume de vara la cuptor, pentru care va avea nevoie de legume proaspete, care poate reprezenta atât un fel principal cât și o garnitură. Pentru pregătirea acestui fel de mâncare sunt necesare următoarele ingrediente: 350 grame Cous Cous, 2 buc. dovlecei, 2 buc. vinete, 300 grame roșii Cherry, 2 căței usturoi, 1 ardei iute, busuioc.

„Facem un Cous Cous cu legume de vara la cuptor! Cu multe legume, care îmi place foarte mult! Care poate să fie și un fel principal și o garnitură! Cous Cous e foarte sănătos și se poate prepară cu orice, cu carne, cu legume, cu orice e bun!", a mai adăugat Patrizia.

Citeste si: Prăjitură cu iaurt grecesc și fructe de pădure. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 30 mai 2022