Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată toți pașii pentru cea mai gustoasă supă cremă de broccoli cu bacon!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 apr 2022, 10:58

Rețeta de supă crema de broccoli cu bacon a bucătarului Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Patrizia Paglieri a pus în practică și astăzi la Dimineața cu noi o rețeta inedită de supă crema de broccoli cu bacon.

Astăzi, matinalii de la Dimineața cu noi și-au început ziua cu o nouă rețeta uluitoare a Patriziei Paglieri. Aceasta și-a surprins colegii dar și pe telespectatorii din fața micilor ecrane cu o rețetă inedită de supă cremă de broccoli cu bacon, dar și cu un desert minunat, cupe cu căpșune și crema cu aromă de lămâie și vanilie.

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Cum se pregătește cea mai gustoasă supă crema de broccoli cu bacon

Ca în fiecare zi, Chef Patrizia Paglieri aduce câte o rețeta inedită pe care o realizează fără cusur, spre marea încântare a colegilor săi, dar și a telespectatorilor, care abia așteaptă noi idei de mâncăruri delicioase. Astăzi, Patrizia a pregătit o supă crema de broccoli cu bacon și apoi un desert minunat, pe baza de fructe și crema delicioasă, cupe cu căpșune și crema de lămâie și vanilie.

Pentru acest desert, Patrizia a menționat că va folosi următoarele ingrediente: 200g zahăr, 80g făină, o jumătate de lămâie, 750ml lapte, 4 ouă, 1 cutie de căpșune, 10 frunze de mentă, 30g fulgi de migdale.

Citeste si: Omletă cu spanac și brânză feta. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Ingredientul minune care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din această rețetă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Facem o supă crema de broccoli cu bacon, cimbrișor și flambam cu coniac! Așa o supă mai specială! Și după avem niște cupe cu căpșune și facem o crema cu aromă de lămâie și vanilie! Crema pasticcera se cheamă de fapt, este foarte simplu de făcut care se potrivește la toate fructele!”, a spus Chef Patrizia Paglieri.

Ingrediente pentru cea mai gustoasă supă crema de broccoli cu bacon

  • 100g bacon
  • 1 broccoli
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 30ml coniac
  • 100ml smântână
  • 30g unt
  • 5g cimbrior
  • 2 cartofi

Citeste si: Rețeta de Bruschete cu roșii, somon și mozzarella a bucătarului Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 30 martie 2022

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?