Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cum se pregătesc cel mai gustos cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinată cu sos bechamel și cașcaval!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2022, 11:33

Patrizia Paglieri a pus în practică și astăzi la Dimineața cu noi o rețeta uluitoare de cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinata!

Astăzi în cadrul indragitei emisiuni Dimineața cu noi, Patrizia Paglieri le-a împărtășit colegilor săi, dar și telespectatorilor trei rețete spectaculoase. Mai întâi aceasta a anunțat că va pregăti o saltă vegană, realizată dintr-o pungă de salată asortată, un avocado, o roșie, o cutiuță de roșii cherry, o jumătate de ardei gras, 100g de nuci, 20ml oțet balsamic, 20ml ulei, o lingură de miere.

Iar apoi Patrizia a pregătit un fel de mâncare principal, un delicios cotlet de porc cu ierburi aromatice și vin alb, alături de o garnitură formată din conopidă gratinata cu sos bechamel și

cășcaval.

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată toți pașii pentru cea mai gustoasă supă cremă de broccoli cu bacon!

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinata cu sos bechamel și cășcaval

Pentru pregătirea felului principal de mâncare de astăzi, de la Dimineața cu noi, Patrizia Paglier i a avut nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 cotlete de porc, 50ml vin alb, 1 mix de

condimente: rozmarin, salvie și cimbru, iar pentru garnitură de conopidă gratinata sunt necesare următoarele ingrediente: o conopidă, 50g unt, 100g făină, 700ml lapte, 100g cașcaval.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată de George Tănase cam cât ar costă o porție de cotlet cu garnitură de conopidă, Patrizia a spus că acest fel de mâncare nu ar ajunge mai mult de 7 ron per porție.

Citeste si: Omletă cu spanac și brânză feta. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Ingredientul minune care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din această rețetă