Astăzi în cadrul indragitei emisiuni Dimineața cu noi, Patrizia Paglieri le-a împărtășit colegilor săi, dar și telespectatorilor trei rețete spectaculoase. Mai întâi aceasta a anunțat că va pregăti o saltă vegană, realizată dintr-o pungă de salată asortată, un avocado, o roșie, o cutiuță de roșii cherry, o jumătate de ardei gras, 100g de nuci, 20ml oțet balsamic, 20ml ulei, o lingură de miere.
Iar apoi Patrizia a pregătit un fel de mâncare principal, un delicios cotlet de porc cu ierburi aromatice și vin alb, alături de o garnitură formată din conopidă gratinata cu sos bechamel și
Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinata cu sos bechamel și cășcaval
Pentru pregătirea felului principal de mâncare de astăzi, de la Dimineața cu noi, Patrizia Paglier i a avut nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 cotlete de porc, 50ml vin alb, 1 mix de
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Întrebată de George Tănase cam cât ar costă o porție de cotlet cu garnitură de conopidă, Patrizia a spus că acest fel de mâncare nu ar ajunge mai mult de 7 ron per porție.