Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 8 aprilie 2022. Pașii pentru cele mai gustoase pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2022, 12:02

Patrizia Paglieri a pregatit astazi o reteta de senzatie de pulpe de pui cu piure in stil vanatoresc

Sursa: Captură KANAL D

Patrizia Paglieri a realizat și astăzi la Dimineața cu noi o rețeta inedită de pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Ca în fiecare zi, de luni până vineri, la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus o nouă rețeta de senzație, de această dată cu specific italian. Această a anunțat că va pregăți o rețeta de pulpe de pui cu piure Cacciatora, adică în stil vânătoresc.

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 8 aprilie 2022. Cele mai gustoase pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Pentru prepararea pulpelor de pui cu piure în stil vânătoresc, Patrizia Paglieri a menționat că va avea nevoie de următoarele ingrediente: opt pulpe de pui, doi morcovi, două cepe, doi căței de usturoi, 200 g roșii, jumătate de pahar de vin alb, jumătate de țelină, ulei de măsline, rozmarin, iar pentru pregătirea piureului va utiliza un kilogram de cartofi, lapte, unt, o linguriță de nucșoară și sare după gust.

Citeste si: Focaccia mediteraneană, clasică umplută și gurmand. Rețeta Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022. "E o rețetă de la bunica mea" Iată modul de preparare simplu și rapid!

"Noi facem pulpe de pui cu piure a la Cacciatora, adică în stil vânătoresc și aici avem exact ingredientele care ne trebuie: rozmarin, morcov, sos de roșii, ceapă, vin alb, usturoi, țelină Apio! Vrei să-ți arăt cum se desface această țelină Apio, pentru că are niște filamente care ne deranjează! Și după facem

o garnitură clasică, un piure cremos, cu nucșoară!", a spus Patrizia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Chef Patrizia Paglieri a subliniat că mai întâi va fierbe cartofii și apoi va pregăti pulpele, pe care le va cresta pentru a le condimenta cu rozmarin în interior și in cele din urma va toca legumele.

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!