EXCLUSIV! Reușită uriașă pentru Iolanda! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, model pentru o revistă de succes din Elveția

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 feb 2023, 01:15

Iolanda a dat lovitura in Elvetia inainte sa vina la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Iolanda a fost fară îndoială una din cele mai frumoase concurente de la Casa Iubirii, însă mulți nu stiu că fosta concurenta a fost și model.

Iolanda nu este străină de platourile de filmare, fosta concurenta de la Casa Iubirii mai având experiență în ce privește lumea televiziunii, însă tocmai în Elveția. Chiar daca reality-show-ul Casa Iubirii nu i-a împlinit visul de a-și găsi marea iubire, Iolanda a devenit repede una din preferatele publicului telespectator care a urmărit-o de-a lungul edițiilor difuzate. Mai mult, tânără a reușit să intre și în inimile susținătorilor sai care îi trimit mesaje de încurajare pe rețelele de socializare după ce a fost descalificata împreună cu Mihai, cel cu care a avut o relație și în afara reality show-ului matrimonial. 

Citeste si: Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii

Iolanda renunta la viata din Austria si vrea sa ramana in Romania

Desi spune că l-a iertat deja, Iolanda nu mai vrea, în schimb să mai aibă vreo legătură cu cel care i-a pricinuit atâta suferință, mai ales că, spune fosta concurenta, Mihai nu a fost nicicum sigur pe relație punând la îndoială tot timpul sentimentele ei pentru el provocând o ruptura mare intre ei.

Apoi, Iolanda mai dezvăluie și faptul că el nu a fost deloc sincer cu ea, fiind total o alta persoana în afara show-ului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cu toate acestea, Iolanda are de ce să fie mandra deoarece și-a făurit un viitor în Austria muncind și facandu-și prieteni de care îi este foarte dor în acest moment.

Mai mult decât atât, frumoasa concurenta a participat în Elveția la un show unde a putut poza pentru revista Faces Magazine CH: "Plecând din Austria am renunțat la viață pe care mi-o construisem singura, am lăsat în urma cei mai buni prieteni, job-ul meu care a fost foarte frumos, dar care încă mă așteaptă. Am mai participat în Elveția la un show care a durat o singura zi în care am fost fotomodel pentru Faces Magazine CH, însă nu mi-a plăcut deloc."

Iolanda, model pentru revista Faces Magazine CH in Elvetia

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, primele dezvaluiri din culisele de la Casa Iubirii: "L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut!"

Cât despre Mihai, fosta concurenta spune că: "Nu regret că mi-am îndreptat privirea către Mihai, cred că fiecare decizie are un rol în viață noastră.

Regret doar că am avut atât de multă încredere în cine nu trebuie, tipicul regret pe care fiecare om l-ar avea. L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut, s-ar fi putut întâmplă oricui." 

 

Taguri: